te tényleg ennyire hülye vagy?
ezért van a hozzászólásookon az előzmény, ha ráklikkelsz, akkor megmutatja a rendszer, hogy kinek a hozzászólására írtál!
ne legyél szőke te vörös!
persze.....minden rendben
Ez csak egy felkérés volt keringőre..... .....meg persze ha valakit érdekel.
februártól megint lejárnék fallabdázni és partnert keresek. a pálya csepelen van és esténként érnék rá 18-tól 21-ig kb.
Hazaengedték úgy 2 hete.A jobb lába a gázos, csúnyán összemorzsolódott.Egy fém szerkezet van rajta, ami a csontokat tartja egyben. Sok idő lesz, mig helyrejön, kb. 1 év.
De túlélte, és valószinűleg teljes életet fog tudni élni. Erős a szervezete, és nagyon nagy szerencséje volt. A helyszint látva akkor nem fogadtam volna az életbenmaradására.
A motorral nem tudom mi lesz, nincs még tisztázva a sorsa. Nyilván nem álltam a kórházi ágy mellé, hogy márpedig fizesse kifelé, volt elég baja. Másrészt nem láttam még a szakértői véleményt, ami nemrég elkészült. Csak hallottam, hogy nem volt műszaki hiba, a nem az utviszonyoknak megfelelő sebesség van megjelölve okként.Tehát ha a felelősség tisztázódik, látjuk majd a továbbiakat.
Elment a kedvem a motorozástól. Persze, ha tavasszal rámelőznek páran ez változhat .
Mit gondolsz miért hívnak paradicsomnak? (tomato)
halas koszonet
labdat eltalalom, a fejem repavoros lesz, legalabb lesz min nevetni
ezért van a hozzászólásookon az előzmény, ha ráklikkelsz, akkor megmutatja a rendszer, hogy kinek a hozzászólására írtál!
ne legyél szőke te vörös!
Ez csak egy felkérés volt keringőre..... .....meg persze ha valakit érdekel.
februártól megint lejárnék fallabdázni és partnert keresek. a pálya csepelen van és esténként érnék rá 18-tól 21-ig kb.
mert ez hízlaló kúra, ha ezt nyomatjátok. viszont fosásra tökéletes menü! :o))
melo van ezerrel, meg ez megint nem az en napom, uh most kicsit el vagyok tunve.
amugy minden rendben?
Neked meg sok türelmet áprilistól kezdve...
De túlélte, és valószinűleg teljes életet fog tudni élni. Erős a szervezete, és nagyon nagy szerencséje volt. A helyszint látva akkor nem fogadtam volna az életbenmaradására.
A motorral nem tudom mi lesz, nincs még tisztázva a sorsa. Nyilván nem álltam a kórházi ágy mellé, hogy márpedig fizesse kifelé, volt elég baja. Másrészt nem láttam még a szakértői véleményt, ami nemrég elkészült. Csak hallottam, hogy nem volt műszaki hiba, a nem az utviszonyoknak megfelelő sebesség van megjelölve okként.Tehát ha a felelősség tisztázódik, látjuk majd a továbbiakat.
Elment a kedvem a motorozástól. Persze, ha tavasszal rámelőznek páran ez változhat .
Mondom fallabdázok itt Csepelen...... ...persze esténként és nem munkaidőben
Nem hallottad??? Aki fogyókúrázik az általában HÍZIK!!!! És ez komoly.
MOZOGNI KELL!!!!!! SOKAT.....fokozatosan!!!