Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OKSA.....majd hívlak
nem kívánom ezt neked. ha megjöttél, akkor duma róla!
nállam nem jobban.
Mit gondolsz miért hívnak paradicsomnak? (tomato)
turoka, a neni rossz passzban van, ne baszogass meg te is
halas koszonet
Naná.......de segítség képpen még jövőhéten elmegyek síelni, hátha eltöröm a kezem és egy kis előnyt kapsz így
en lehet, h mennek parszor.
labdat eltalalom, a fejem repavoros lesz, legalabb lesz min nevetni
rendszeresen én tuti nem, de egy menetre szívesen beugrom!
azér! :o)))
te tényleg ennyire hülye vagy?
ezért van a hozzászólásookon az előzmény, ha ráklikkelsz, akkor megmutatja a rendszer, hogy kinek a hozzászólására írtál!
ne legyél szőke te vörös!
persze.....minden rendben
Ez csak egy felkérés volt keringőre..... .....meg persze ha valakit érdekel.
februártól megint lejárnék fallabdázni és partnert keresek. a pálya csepelen van és esténként érnék rá 18-tól 21-ig kb.
Én nem tudok.
melyikonket, te maki?
téged is kihívlak.
Azért azt mond el neki, hogy fallabdázni nem tudsz.
szóval fosás van!

mert ez hízlaló kúra, ha ezt nyomatjátok. viszont fosásra tökéletes menü! :o))
én kihívhatlak?
Haho, lattam, de csak most
melo van ezerrel, meg ez megint nem az en napom, uh most kicsit el vagyok tunve.

amugy minden rendben?
Huh, tényleg elég durva képek voltak. A lényeg, hogy él és nincs maradandó baja. Jobbulást neki!

Neked meg sok türelmet áprilistól kezdve...
Hazaengedték úgy 2 hete.A jobb lába a gázos, csúnyán összemorzsolódott.Egy fém szerkezet van rajta, ami a csontokat tartja egyben. Sok idő lesz, mig helyrejön, kb. 1 év.
De túlélte, és valószinűleg teljes életet fog tudni élni. Erős a szervezete, és nagyon nagy szerencséje volt. A helyszint látva akkor nem fogadtam volna az életbenmaradására.

A motorral nem tudom mi lesz, nincs még tisztázva a sorsa. Nyilván nem álltam a kórházi ágy mellé, hogy márpedig fizesse kifelé, volt elég baja. Másrészt nem láttam még a szakértői véleményt, ami nemrég elkészült. Csak hallottam, hogy nem volt műszaki hiba, a nem az utviszonyoknak megfelelő sebesség van megjelölve okként.Tehát ha a felelősség tisztázódik, látjuk majd a továbbiakat.
Elment a kedvem a motorozástól. Persze, ha tavasszal rámelőznek páran ez változhat .
Hát, hogy nem kéne? Nem tudom. Remélem még a bőrruhámba beleférek tavaszra.
Borsóka!!!!
Mondom fallabdázok itt Csepelen...... ...persze esténként és nem munkaidőben
Neked nem is kell. Te így is csinos vagy
én pld. fallabdázom itt csepelen. Csak az a baj hogy nincs megfelelő partner, mert annyira tudok hogy már meg se izzasztanak
Engem nem érint. Én nem fogyózom.
Zsubaby!!
Nem hallottad??? Aki fogyókúrázik az általában HÍZIK!!!! És ez komoly.
MOZOGNI KELL!!!!!! SOKAT.....fokozatosan!!!