Hallottátok? Az a teherhajó, aminek a konténerei a tengerbe borultak, most kisodródtak a partra, és voltak benne motorok is !!!!!!
vagy egy tucat gépet meglovasítottak a partra sodródott, törött konténerekből. A hatóságok szerint ez ellen nem tudnak fellépni.
Miért nem lakunk ott?????
Jó neked, hogy tartalékolnod kell.......nekem vannak tartalékaim....megyek is lemozogni a csodálatos AB-King Pro segítségével . Egyik motoros haver vette. Azt hittem átvágás.......de kipróbáltam és tényleg tuti.....az első 3 edzésnap után az egész hasfalam égett az izomláztól, ami nem meglepő, de a lényeg, hogy nem fájdult meg a derekam......az pedig nem semmi, mert elég derékfájós vagyok egy korábbi nagy emelés végett.......
Már elkelt, de a srác nem vette le még a hirdetést (egyébként meg biztos régi volt, úgyhogy mindegy). Lehet maradok a jól bevált Metzeler Sportec M1-nél.....még ha csak 5500-at megy is el........ De gondoltam arra is, hogy hátulra egy pilot road előre meg egy sportgumi. Haver GSX-R 1000-esén a pilot road már a 15.000 km-en is túl van és még olyan 3000 min. mvan benne. Azt mondja elég barátságosan csúszik.......kezelhetően......
Majd meglátom, van még 2-3 hónapom kivariálni mit vegyek.......
Azért sajnálom szegény gépeket
1.: 250es !!!
2.: nem felborított, hanem a hülye fejemmel rosszul toltam kifelé hátramenet, és a lendület kikapta a kezemből
főleg akit eg y400-as felborít
el se merem mondani neki, hogy vegre hozzajuthatott volna egyhez
link
Megpróbálom megkeresni milyen lovak voltak.
taszigálsz kifelé a homokos tengerparton
Bár az ügyesebbek biztos vittek benzint is
vagy egy tucat gépet meglovasítottak a partra sodródott, törött konténerekből. A hatóságok szerint ez ellen nem tudnak fellépni.
Miért nem lakunk ott?????
link
Nagyon igényes, gratula!
es tele a pocim is
van itt osszefugges?
biztos találsz még az alatt a két-három hónap alatt, ha nem
adtad fel a 207RR keresését!
Sziasztok.....léptem....(zsírt)izzadni
Már elkelt, de a srác nem vette le még a hirdetést (egyébként meg biztos régi volt, úgyhogy mindegy). Lehet maradok a jól bevált Metzeler Sportec M1-nél.....még ha csak 5500-at megy is el........ De gondoltam arra is, hogy hátulra egy pilot road előre meg egy sportgumi. Haver GSX-R 1000-esén a pilot road már a 15.000 km-en is túl van és még olyan 3000 min. mvan benne. Azt mondja elég barátságosan csúszik.......kezelhetően......
Majd meglátom, van még 2-3 hónapom kivariálni mit vegyek.......
enni kene meg valamit!
mindegy, csak hizlaljon hogy legyen mit lemozogni a fallabdaval!
Hát itt
Pohimester mi újság a gumával? Milyen évjárat volt?Megvetted?
hol lehet ilyet talalni???