Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van itt valaki?
ÉN MOST ITT VAGYOK
videobomb.hu/video/Gyorshajtok
érdekes --- gyorshajtok
Aki ilyenkor, ilyet feltesz, annak egy hét majrécsík reszelés a büntetése

Benézek egy óra mulva a YW-be. jár arra valaki?
Szeretném leszögezni, hogy az ilyen videók télen a kegyetlenség kategóriába tartoznak.
Ezért ugrottam bele a rugóstagcsere projektbe.
FÓKA!

Házimozi témához, all-in-one alapon.
Ez kellemetlenül hangzik a jövőre való tekintettel...
Pályán 7-esre nekem is.
Milyen fokozatra volt állítva a hátsó csillapításod?
Nekem 5-re van felhúzva, kétszeméllyel 7-re húzom. Igaz nem vagyok akkora mint Te, de beöltözve, cuccal 110 körül lehet a plussz teher a vason.
Így van, az elsőt is cserélni szándékoztam, de annak a mérete sem stimmelt.

Az egész onnan indult, hogy pályázás alkakalmával leért az oldal és a középső támaszom is (emiatt volt is egy kicsúszásom), ugyanakkor pl Tomato, Vagy Fóka ment előttem ugyanazzala tempóval az ezressel, nekik még több centi volt az aszfaltig.

Ezután gondoltam, hogy egy állítható, a súlyomra "szabott" gátló(pár) használatával a fenti problémát orvosolni tudom.

A többit már ismered.
Akkor a válaszodból arra következtetek, hogy elől is cserélni fogod
Csak eddíg mindíg a hátsó gátlót emlegettétek, az elsőt meg nem
"csak a hátsó drágább" pláne így, hogy kb.~fél évet kell várni rá.
Teljesen logikus a kérdésed, laikusként én is csak a hátsóban gondolkodtam, de az okosok felvilágosítottak, hogy elöl-hátul érdemes egyszerre cserélni, csak a hátsó drágább.
oan nekem is volt Tyt csak ellhagytam valahol pedig nem is cigizek
hasonló okosság nekem is van bár az enyém valami enduromotor, és nem króm, hanem aranyszínű.
az enyémen az oldalsztendert a szikraadó+gázadagoló, és a kipuffogón jön ki a láng. Vihargyujtó rendszerű, és színezett zöld lánggal ég...

oltári nagy okosság :)))
Karmi:Írtad ezt a gátló cserés dolgot. Lehet, hogy butát fogok kérdezni, de ez a
csere csak a hátsó rugóstagot érinti, vagy vele párhuzamosan az elsők is cserélődnek?
Jó reggelt!
Jó reggelt!!!

Ezt kaptam a hétvégén..........Asztali öngyújtó.......a hátsó rugózásnál mükszik...sirály

Nem mintha sokat dohányoznék
Jó reggelit!
Reggelt ide is!
(már a viccek topickba írtam)
reggelt
Most olvastam vissza az esti termést.

Igazi Műmájeres hangulat uralkodott a fórumon

Igen, "rugóstagra várok" témában már én is profinak számítok. Aki nálam többet várt, szilveszterkor megajándékozok egy pezsgővel

Sztédzs3! Mit olvasok, tényleg lesz ciklámen felni csíkod? De ez már a továbbfejlesztett, 2007-es stílusú, sötétben fluoreszkáló típus, lesz, igaz?

Majors: a grilles csülökre azért nem mozdultam rá, mert a szombati nálunk lévő összejövetel után vasárnap szüleimhez mentünk köszönteni, minek következtében nállam is kezdett beállni a telítettség érzése
Jó regelt!
Jó írogatást Sztédzs!
Én is lépek az alvók klubba!
Cakát!