Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a jövőhéten lesz belőlle valami. Tegnap kiderült hogy a kartelem is el van repedve (régen szerelték és a csapágyat kalapáccsal rakták bele ), de már van helyette másik
Tomato

hogy áll a bobogó
grat és köszi a munkát
Estét!
Ja és tudnék egy jó kis "kocsma túrát" ami lehet hogy helyre hozna
Rolii!!!!

Ez nagyon jó mert elindult valami. És hozzá teszem hogy ezt is KÖSZÖNJÜK.!!!
Azert 2006 mert akkor keszult a kep.
A killert meg direkt irtam kicsivel, de atirhatom offkoz.
Amugy is ez csak egy draft. Kicsit setalok a fagyban remelem megjon az ihlet es osszerakok vmi normalisabbat. (keretik figyelembe venni hogy nem vagyok designer es jelenleg a kreativitasom sem uti ki a plafont)
Meg mégegy észrevétel ROLII Killer-t kis k-val írtad
Rolii!!!

Csak azért írtam 2005-t mert akkor alakultunk
Roli: majd kéne csinálni egy nagy közös, műmájeres képet, és azt is feltenni majd a lapra
Nem hiszem, de nem is emléxem Ennyit rólam, és a fotocellás memóriámról...
vigyázz malvin jön a kanyar !!! tánmásnéven ?
Nem emléxem rád, perdig gondokodok erősen (ilyet is ritkán teszek) Biztosan beszéltünk anno?
Egyébként a jogsi áprilisban lett meg, a motor júlisuban
Parancs. Még márciusban teszteltem +5 fokban a bőrruhámat. Elég jól bírta a viszontagságokat Én is...
tessék szépen beöltözni és felveszünk..
Most látom csak a Kawás lányt! Ezek szerint meglett a jogsi és vas is vn már ....
Ezer éve nem beszéltünk
Huha Gyönyörű mocc
kiváncsi semmire .. erre talán a legkevésbé ,de te tudod mit tartasz fontosnak. amúgy pedig leginkább egy arcot h tudjuk kivel beszélgetünk ..ez itt általában javasolt mert itt mindeni mindenkit ismer személyesen..
ez mondjuk a belépő a "klubba"
nana, vagyok één....csak ettem
Mivel a saját gépem darabokban Majd ha elmentek a Szentendrei úton, akkor majd integetek nektek
kisasszony nagyon elteccett tünni a közös motorozás hallatára !!
Na vmit módosítottam. Mond mire vagy kiváncsi és válaszolok.
kb 10-11 re érek oda
szeva
lehetne egy olyan szivességet kérni hogy a reglapodat néhány infóval töltsd ki + fénykép ?? nem csak a motorról ahogy 1kerekezve lapon fordul lagunaszekában ??