Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nem pofázok bele inkább...
én cserélném...ki tudja mit csinál az új a régivel és viszont...amúgy meg úgysem fér bele az új amig ki nem engedsz a régiből...
Sztéédzs: nagyon szeretlek

Kozmax: nem hagylak ám békén, van még egy kérdésem, inkább kettő:

1.: ha nem jó a fagyálló, mi legyen? Veszek jót, és azt hozzákeverem a már meglévőhöz?
2.: veszek újat, a régit leengedem, és az újat betöltöm, majd melegítem a gépet, hoyg átjárja az "életerő"?
fontos hogy a sapkát tartod lenyomva és a motort kell alatta tekerni !
A hütösapkát letekered és onnan. meent irány szeriti jobb felsö sarkánál találod és enyhén lenyomva az oramutato járásával elenkezö irányba tekerve
Fogsz egy akkumlátoros fúrót és meglékeled a blokkot
viccet félretéve biztos van rajta kiegyenlítő tartály. (ha jól tudom )
szinte bárhol ..én a fürdőszobát javaslom !
elnézést nem olvastam eléggé vissza
ezt megfellebezem !!! tessék elolvasni a 20:53 as üzenetem !!! tomató csak halgathassa a piros hangszóróMAT
Kozmax: nagyonnem értek ehhez az egészhez Hol tudom levenni a mintát? A többit elméleti síkon tudom....
Estét mindenkinek!!!
tomato, tied a piros hangszoro a jo ötletért

kawababi ha jol emlékszem akkor fagyi van a mocidban, de mindenképpen meg kell mérni!
Jah, már csak meg kellett volna csókolnom, és herceggé változik
az szar ha veled párhuzamosan várt mert motorral nem muszály zebrán átmenni a túloldalra.. biztos szintén frissjogsis
brekivel
Zebránál álltam vártam h váltson a lámpa.. ő meg velem párhuzamosan várt az ő lámpájára...de lehet h csak egyensúlyozott... elég soványka volt :D
Nekem a mai Kawa vot a legszebb látvány A fagyott pasival
nem lehet hogy csak egyszerűen féktávon belül voltál ?? akkor nagyon tud az ember integetni ..
Hehehe Ha leszedem a blokkot, és vele fogok aludni, SOHA nem fogom tudni összerakni
én reggelente kitűnő mintákat tudok produkálni üvegcsébe... majd beviszem a kutasnak mérje be
Pzsichopata na köszi :] Mennyivel jobban hangzik a titkos hódoló? Kawa nekem meg integetett egy ereggyes pasi a zebránál... asszem máskor is járok szoknyában :D Jóóó az a motor... cépes
de ha amúgy is darabokban van akkor csak fel kell vinni az ágyba a legfázósabb részt és kész ..
Csak a jövőhétre lesz meg a kis Malossim
Vegyél mintát egy üvegcsébe és vidd el az első benzinkútra, ahol megmérik neked hogy hány fokos van benne
Elég néhány csepp is
jó estét urak ! merre jártak ?