Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is azt terveztem a Mallosimmal, de közbe szolt a tecnika
Ha jó idő lesz mehetünk akkor is
a tomató mindig itt dekkol ,sunnyog.csak akkor szokott eltűnni amikor este 10 körül beinditják a mély torkok 9 cimű filmet..
nincs is szebb annál, mint a vizes fa leveleken gyakorolni a powerslid-ot, igy legalább nem kopik a gumi
én temető járaton leszek...de szombat vasárnap ha valaklit érdekel akkor bejáratást tervezek...
javaslom az előzmények button használatát tomato köszönt el ugyibár..
Mondomhogyegybefolynakabetűk
Én benne vagyok
mi van papir kutyák?
lum ugylátszik bevásároltál kordura gunyábol, és ki akarod probálni
elköszöntem ?? még nem ...majd később rögtön ahogy teejeee ismét bejelentkezik és bemásol egy két linket ahogy egy 8 éves gyerek cafatokra vágja a helyi kozák kórus szólistáját egy lomfűrésszel..
aNOV 1 mond neked valamit, VAZZZEEEEEEEE????
De melyik du.-n????.....VAZZZZZEEEE!!!!!!!!

IDŐJÁRÁS!!!!
á, ő a kovács néni és a másodikon lakik. de megszavaztuk, h költözzön a harmadikra, mert mindig kesztyűben közlekedik, és így az összes szint korlátja le lesz szépen törölgetve..
válaszoltam korábban. te nem mentél el szunyálni?
azzal a különbséggel hogy ez kisebbségi parlamanet és szinkron tolmács nélkül nem érted hogy a besenyő házmester mit mond özvegy zsir arankának a fszt 2 ben aki bolgár gyökerekkel bir ezért olyan bajsza van mint szalvador dalinak..
Mikor???
esetleg egy hosszabb késő délelőtti kezdetűre (reggel nem megy, mert előtte este koccintanom kell egy ügyféllel)?
Na lépek alukálni mert egybefolynak a betűk

JÓCCCAKÁT!
kérdés:

nov 1 valaki valamerre egy laza délutáni kerülésre?

azért még bemérheti, mint ádám, nem?
szerintem a mai este után amikor végig cinkelem szegényt már vagy 2 órája biztos szivesen megcsinálná !! .Úgy várta már kozmaxot vagy akárkit mint valami messiást hogy ne velem kelljen trécselnie
jó estét!

most jöttem egy kiváló lakógyűlésről. ez sem megy már pálinka nélkül. tiszta parlament, pártokkal, ellenzékkel, frakciókkal vicc..
az Ővében nincs
Oks.... Asszem mindent értek... holnap megcsinálom... Vagy megnézem...
most lépek aludni, és fagyállókról fgok álmodni
ami az elözöböl kimaradt: 2 évenként le kell cserélni
Sztédzs3!!!

Majd megkérem a Kawanyut hogy csinálja meg e tied is a YW-be.....ha majd arra jár ..Mármint ellenőrize.......
1.: amig nem nem engedsz le belöle addig nem tudsz hozzá tölteni
2.:ha nem jo akkor enged le az egészet. elöre keverd össze igy nem kell beinditani a mocit utána. a keverési arányt általában feltüntetik a flakonon, be van, hogy bekerve árulják
még egy fontos: megbizhato cég terméke legyen /ne valami MGTSZ-be gyártott/