Sziasztok!
Néhány alig használt női motoros cucc. Esetleg ha érdekel valakit. ;)
https://www.jofogas.hu/budapest/N_i_motoros_ruh_zat_elad__64543436.htm
Hát... több mint 30 éve motorozom - bocsi robogó meg 125 - és a vizsgatársam egy kb. ugyanilyen hölgy volt termetre meg tudásra is. Kettőt mondanék, túl erős motort ne, öreg és állandóan szerelendő és legfőképp kendácsolt motort nem kéne. Azt felejtsd el, hogy 10 évig autózott, az nyilván segít valamit, akár sokat is, de nem eleget egy 97 lovas motorhoz.
De ez csak az én véleményem, lehet rossz.
Én a helyében egy minél fiatalabb és problémamentes motor vennék. A fél milla meg nem olyan sok - nem írtad, hogy átírással együtt-e - mert egy lefutott első-hátsó gumi majdnem eléri a motor vételi árának a 10%-t. Persze ha a férjének valami jó kis műhelye van, az más.
sziasztok. egy kis segítséget szeretnék kérni. a barátnőm letette a nagymotorra a jogsit. autót vezet már vagy tiz éve probléma mentesen. most kedvet kapott a motorozáshoz. milyen kezdő motort ajánlanátok neki túrázáshoz? (175/65kg) fél milla a keret max.
Szijaaaaaaaa:))
fogalmam sincs,talán farsangkor csinálunk valamit,de még semmi sem biztos:) Rólam ez egy jó nyomi kép,de sebaj,olyan úgy sincs,amin mindenki jó fejet is vág
Basszus lemaradtam az adásról pedig meg akartam nézni. Egyedül az a bajom ezzel a műsorral hogy 3-4 kérdésig bírom mert annyira sötétek a válaszolók hogy nem bírom idegekkel tovább. :-(
Nem lesz ismétlése valamikor ?
Mert jovo tavasszal teszem le jogsit ez van tervbe majd baratnomek simsonjat kiprobalom plusz azert addig meg nyomunk parommal egy szloven turat horvatba mar voltunk ez nagyon jo kis edzes hatul ennyi km
Ár 15000Ft