tökéletes
de ha kedveled a motorozást, miért nem veszel egy 50es berregőt és egy nyáron kipróbálod milyen is az ha te húzod a gázt?
utána meg lehet gyúrni a haccázasra
Valahol el kell kezdeni még ha egyelőre hátul is ülök "csomagként" akkor helyesbítek utazom a motoron -- sztem már köze van az embernek a motorozáshoz még ha utasként ül fel mint aki messziről nézi
hellóka
Én csaj vagyok és motorozom de sajnos még nem vezetem :( :) :) - de hozok egy barinőt is ebbe a csajklubba ő már vezet is :) -- szóval igen vannak női motorosok de szerintem többségük elvan a kis világába pasik sokkal jobban szeretnek a hobbijukról beszélgetni , sokkal precizebbek, utánanéznek dolgoknak stb. Remélem lesznek párbeszédek 2015-ben a csajok között is.
Hallottatok már a Motoros Family-ről?
Közösségünk célja, hogy mindenhol segítsünk, ahol csak tudunk, például vért adunk, fákat ültetünk, adományokat gyűjtünk, júniusban pedig a gyermekeké a főszerep, játszóteret újítunk fel.
Ha Ti is szeretnétek egy jót motorozni, és mosolyt csalni az arcukra, itt a helyetek!
Azért valljuk be, hogy nem egy pörgős topic. Pont elkapom amikor a fórumok főoldalán van egy friss hozzászólás, mondom megnézem hátha valamelyik csajszi felrakott magáról valami tájképet ( hegyek, völgyek esetleg dombok ), erre majdhogynem lebuziznak. Na ide se jövök többet.
De amit belekapar a kajába az állítólag rákkeltő! Egyébként manapság mi nem az? Különben is nyugdíjig úgy is meg kell pusztulni, hogy ne terheljük az államkasszát. Különben meg mit keresünk egy csajos topicban?
de ha kedveled a motorozást, miért nem veszel egy 50es berregőt és egy nyáron kipróbálod milyen is az ha te húzod a gázt?
utána meg lehet gyúrni a haccázasra