Az ilyen "unisex" protektormellény tényleg határeset szokott lenni hölgyeknél. Ha a párodnak "nőiesebb" idomai vannak, akkor szerintem nem fog passzolni a mellény. Ott szűk, másutt bő. Ha inkább "sportosabb", deszka fazonú, akkor jó lehet, de akkor is tedd el a blokkot, hogy vissza lehessen vinni, ha kényelmetlen. Jó ha tudod, hogy bárhol vásárolsz, a vásárlástól számított 9 napon belül indoklás nélkül vissza lehet vinni a terméket, vissza kell, hogy adják az árát!
Ha motoros felszerelésben gondolkozol, akkor inkább kifejezetten hölgyek számára készült terméket vásárolj. Bár ezek nem olcsók, de pl. létezik női protektoring: Alpinestars Bionic Stella protektoring vagy mellkasprotektor vagy pl. több gyártó készít női gerincvédőt vagy gerincprotektor mellényt, kapni a Louisban is. Üdvözlettel, Míves Motor
Segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék páromnak váásárolni egy protektor mellényt (amit én is használok évek óta nagy megelégedettséggel) ilyet.
A kérdésem az lenne, hogy használ-e valaki a Hölgyek közül ilyet?
Mert az a kétségem támadt, hogy nem-e szorít-e Nektek "odafenn" mivel ez mellény ami ugye elég passzosan tart.
Egy kis segítség kellene valaki nemrégiben töltött fel egy képet egy KTM es-torta volt rajta egy hegyet ábrázol mint egy Cross motor pálya úgy nézett ki nem tudjátok hol melyik topicban láthattam a képet? köszönöm fontos lenne ha valaki tudj kérem jelezze | válaszolok
Szia! Itt találtam a hirdetések között, gondoltam szólok neked, de meg tudod nézni te is. Egyébként 300 ezret kér érte a gazdája. Kívánom, hogy legyen szerencséd!
Páromnak van egy eladó 2 részes Vanucci teljes protektoros bőrrucija teljesen új állapotú (Ő 170cm és 58 kg- méretre jó neki csak mellben erősödött egy kicsit ( ) hálisten :)és szűk lett a kabát .
ir.ár : 70.000 +posta
hölgyeim a véleményetekre lennénk kíváncsiak. a feleségem szeretne kezdő motort 125ccm-ben gondolkodunk és 4t-ben tudnátok ajálani valamit női szemmel nem újjat hanem használtan köszi
Ha motoros felszerelésben gondolkozol, akkor inkább kifejezetten hölgyek számára készült terméket vásárolj. Bár ezek nem olcsók, de pl. létezik női protektoring: Alpinestars Bionic Stella protektoring vagy mellkasprotektor vagy pl. több gyártó készít női gerincvédőt vagy gerincprotektor mellényt, kapni a Louisban is. Üdvözlettel, Míves Motor