Ezt inkább kihagyom....
Hidd el, mert ami anno megtörtént, és itt leírtam, tényleg felejthetetlen volt...
A gond az, hogy a quad Békésben, én, azaz Mi pedig Pesten élünk...
DE!
Eljön még az a nap, és az az időjárás....
szívesen!
Azt hiszem 2004-ben csináltunk ilyet. Kisgyerekeket húztunk egy focipályán, lassan, ésszel.
Az eset haverokkal kezdődött, de a szánkózók csatlakoztak, (gyerkőcök) Anyukáik, akik az egészet nézték-pedig egymással beszélgettek közben.
Konklúzió?
Idegenek között is lehet ésszel, jól szórakozni....
Fotók?
Meg kellene keresni...Arra emlkészem, hogy mínusz 20 körül volt, és kb 25 cm hó....
Nos?
Mesike !
Ha a kilók jó és szép helyre rakódtak /mell-popó/ az nem olyan nagy baj !
Szeles idők jönnek ,kapaszkodni + kell !
A www.zalai hírlap tegnapi számában van 1 cikk a túráról!
Ha ott nem találod keresd a MOTOROZZ:HU-n a kaposvári oldalon
cstomi hozzászólását a4912 hozzászólásban ! link katt
Sziasztok!
Van egy L-es B+ kabátom jó állapotban kivehető béléssel beépített protektorokkal szinte ajándékba eladó ha valakit érdekel válaszoljon és küldök képet.
Hidd el, mert ami anno megtörtént, és itt leírtam, tényleg felejthetetlen volt...
A gond az, hogy a quad Békésben, én, azaz Mi pedig Pesten élünk...
DE!
Eljön még az a nap, és az az időjárás....
Azt hiszem 2004-ben csináltunk ilyet. Kisgyerekeket húztunk egy focipályán, lassan, ésszel.
Az eset haverokkal kezdődött, de a szánkózók csatlakoztak, (gyerkőcök) Anyukáik, akik az egészet nézték-pedig egymással beszélgettek közben.
Konklúzió?
Idegenek között is lehet ésszel, jól szórakozni....
Fotók?
Meg kellene keresni...Arra emlkészem, hogy mínusz 20 körül volt, és kb 25 cm hó....
Nos?
LTZ 400-al lehet?
Az nagy királyság volna...
Szombaton a ring felé jártam a Dunlop díjkiosztóján és erős késztetést éreztem, hogy kimenjek valamelyik posztra kicsit zászlózni
Ha a kilók jó és szép helyre rakódtak /mell-popó/ az nem olyan nagy baj !
Szeles idők jönnek ,kapaszkodni + kell !
A www.zalai hírlap tegnapi számában van 1 cikk a túráról!
Ha ott nem találod keresd a MOTOROZZ:HU-n a kaposvári oldalon
cstomi hozzászólását a4912 hozzászólásban ! link katt
Van egy L-es B+ kabátom jó állapotban kivehető béléssel beépített protektorokkal szinte ajándékba eladó ha valakit érdekel válaszoljon és küldök képet.