Látom nem nyugszol...
Megígérem, ha megtanulsz olvasni én megtanulok úgy írni, h az TÉGED és érzékeny lelkivilágodat ne bántsa és ha ennyire vágod, h FG ezt miért írta ide, akkor már nem csak egy CBR-es jóbarátod van
Ne csak nézz, láss is tarka...és menekülj a "téma részemről lezárva "szöveggel
U.I.: kötekedj csak a barátod miatt velem... mindenképpen férfias cselekedet csak azért folyton belekötni valakibe, mert az szerintem csúnyát mondott a barátomra.
Egyre megkérnélek, nem lesz nehéz hidd el! Nézz levegőnek kérlek.
Köszönöm!
Nekem vannak Te egy igazi úriember vagy
Gondold már végig, h mekkora a realitása h a Motorozó nők fórumba nekiállok becsmérelni a csajokat!
De ezzel úgy látom csak neked van gondod
ui. ha nem ismered egy hsz. hátterét, amit nem is hozzád intéztek, akkor ne szólj bele szerintem te motorozó nő
többen vannak ezzel így egy ideje, kérés nélkül is
megkérhetlek, hogy "nézz levegőnek"? biztos nem fog nehezedre esni
Nem? Akkor úgy látom jobb is, hogy ha így marad, ha ilyen rossz véleménnyel vagy!
többen vannak ezzel így egy ideje, kérés nélkül is
Nem menekülök, csak úgy látom,hogy teljesen feleslegesen "beszélek". Gondolom ezért nem reagál Ő sem.
Levegőneknézés: menni fog!
Megígérem, ha megtanulsz olvasni én megtanulok úgy írni, h az TÉGED és érzékeny lelkivilágodat ne bántsa és ha ennyire vágod, h FG ezt miért írta ide, akkor már nem csak egy CBR-es jóbarátod van
Ne csak nézz, láss is tarka...és menekülj a "téma részemről lezárva "szöveggel
U.I.: kötekedj csak a barátod miatt velem... mindenképpen férfias cselekedet csak azért folyton belekötni valakibe, mert az szerintem csúnyát mondott a barátomra.
Egyre megkérnélek, nem lesz nehéz hidd el! Nézz levegőnek kérlek.
Köszönöm!
na ha jól elüldöztétek a pasikat,beszélgessetek a hüvelygombáról"
Fentiekből kitűnik,hogy a NŐK üldözték el a pasikat, tehát vagy pasi vagy, vagy a nők intellektusára tettél megjegyzést.
Téma részemről lezárva.
Gondold már végig, h mekkora a realitása h a Motorozó nők fórumba nekiállok becsmérelni a csajokat!
De ezzel úgy látom csak neked van gondod
ui. ha nem ismered egy hsz. hátterét, amit nem is hozzád intéztek, akkor ne szólj bele szerintem te motorozó nő
nekem nem kell magyarázkodniod és szivesen
És köszönöm, hogy megpróbálod megmondani nekem, h hogyan értem amit írok
Alkohol-, cigaretta- és szénhidrátmentes új év jön rám