ehem.. .."cseppet" levert a lábamról a devla, de a nehezét már kifeküdtem hétvégén.. ..ma pihi, holnap meló..
mindenki vigyázzon magára, mert az enyhülés pont tökéletes ezeknek a kis parazitáknak..
Szió, édes vagy,hogy írod, amúgy nagyjából tudjuk, hol vannak a trafik, mc donalds-nál hátulról is mérnek a görények...jah....hát e van...majd 3 kilóval megyünk azt be nem méri,tuti!
Na jó,ez vicc vót.....
Nem tudom mennyit jártom Mo-áson, de kitettek új trafikat. Egyik az Mo-ás híd után van az M1 irányában a belső sáv felett, lényegében a nagy balos kanyar utána ami a híd után van. Másik az OMV kútnál ahol meki is van. (félúton az M1 felé) Ott figyelni kell, mert az m1 felé szembe mér, de ha ott visszafelé jössz akkor hátulról mér a trafi. Csak szólok nehogy beleakadjatok. Illetve van még máshol is kitéve de én ezeket vettem eddig észre..
jól válaszoltam a levélre...
Én is kicsit megvagyok fázva...de én kihordom fél lábon is :) Muszáj...
mindenki vigyázzon magára, mert az enyhülés pont tökéletes ezeknek a kis parazitáknak..
Zseby: Betegeskedsz?
amúgy jó reggelt!
de csak 2.9 fokosat tudok
Reggeli szexet befejezni- irány dógozni
Na jó,ez vicc vót.....
Nem tudom mennyit jártom Mo-áson, de kitettek új trafikat. Egyik az Mo-ás híd után van az M1 irányában a belső sáv felett, lényegében a nagy balos kanyar utána ami a híd után van. Másik az OMV kútnál ahol meki is van. (félúton az M1 felé) Ott figyelni kell, mert az m1 felé szembe mér, de ha ott visszafelé jössz akkor hátulról mér a trafi. Csak szólok nehogy beleakadjatok. Illetve van még máshol is kitéve de én ezeket vettem eddig észre..
Aha, tök jó volt, ilyen sokan fórumoztunk egyszerre!
Mi meg most értünk haza az esti DJ Rush szülinapi partyból Nagyon szupi volt!
Én ilyenkor inkáb téli álmot aludnék mint a macik...de majd ha kicsit jobb idő lesz, hazaviszem látogatóba a patkányt
Mizujs? Tegnap pörögtünk fórumon ezerrel,láttad?