Az anyázás is egy vélemény, de ha picit is értelmeznéd a leírtakat, akkor fel kéne fognod, hogy senki sem anyázott, és fél másodpercig sem sértegette senki édesanyádat... Persze ehhez kéne egy bizonyos értelmi szint, hogy megértsd...
Édesanyád nem tehet semmiről... biztos ő is gyermeket várt, de hát...
Vedd észre, hogy nincs itt rád szükség, nem tudom, miért érzel kényszert, hogy ide írogass... azt meg nagyon-nagyon szánalmasnak tartom, hogy egy tizenéves porbafingó nyikhaj kezd el kötekedni felnőtt nőkkel... ...aztán jössz a hülye szövegeddel, hogy mert a nővéred... mi a következő? A te apukád erősebb? Ugyan már...
Ideje felnőni és kicsit kevesebb filmet nézni...
Ha viccet akarsz elsütni, akkor tegyél szert előtte például humorérzékre... az nem egy rossz alap!
Te tényleg elhiszed, hogy ha valaki leírja a véleményét egy fórumra, ami nem egyezik a nővéredével, akkor szembekerül a törvénnyel? Tedd le a G.I.Joe katonádat és menj ki a friss levegőre, rád fér!
*ÉRTSD MÁR A MAGYAR NYELVET, MIELŐTT UGATSZ! A családodat senki sem bántotta, ne a saját szintedről indulj ki!
Édesanyád nem tehet semmiről... biztos ő is gyermeket várt, de hát...
Vedd észre, hogy nincs itt rád szükség, nem tudom, miért érzel kényszert, hogy ide írogass... azt meg nagyon-nagyon szánalmasnak tartom, hogy egy tizenéves porbafingó nyikhaj kezd el kötekedni felnőtt nőkkel... ...aztán jössz a hülye szövegeddel, hogy mert a nővéred... mi a következő? A te apukád erősebb? Ugyan már...
Ki a genyóm vagy te gyökér, városi, szopinger, kurva aki más családját sértegeti!?!?!?!
Ha viccet akarsz elsütni, akkor tegyél szert előtte például humorérzékre... az nem egy rossz alap!
Te tényleg elhiszed, hogy ha valaki leírja a véleményét egy fórumra, ami nem egyezik a nővéredével, akkor szembekerül a törvénnyel? Tedd le a G.I.Joe katonádat és menj ki a friss levegőre, rád fér!
Meleg volt az alga?
Neked is Szia!
Dobtam egy mailt.