Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavasszal először is bele kell majd férnem a bőrruhámba Na az már nem lesz pofon egyszerű
jól hangzik, de ha borsó vagy majoranna nem ér rá
Szivesen máskor is.

Ha már nem motorozhatunk, legalább zabáljunk nagyokat, hogy aztán majd tavasszal megszakadjon alattunk szegény lovunk!
lehet inkább olyat főzök
Ez pofon egyszerűnek tűnik Köszönöm!
A virslis muffok meg az ÖKM-ben,nehogy azt lapozgasd!
A karajt csíkokra vágod, lepirítod, szalonnával, apróravágott kolbásszal,sózod, borsózod, majorannázod.Mikor lepirult paprikázod, utána felengeded vizzel, beleteszed a tejfölt.Ha kicsit híg, liszttel sürítheted + sok fűszer, erős pista, pirosarany...stb..izlés szerint.Tejföl helyett, rakhatsz bele natur tejszint is.
az hogy is van? majd megnézem stahl judit könyvében remek virslis muffinok vannak
erdekes, en "elegge" maskent ismerem
Ajjjaj...megszólalt a mesterszakács.
nyáron a gyomrom hisz nekem, mondj valamit a néninek...broááf
Ennek a kivitelezésére kíváncsi lennék

mutasd meg neki
Csak ennyi? Én virslit is tudok főzni.
Prósza

Folyt.köv.
én meg máá megint éhes lettem
előszöris beledugod a kolbászt a karajba!
Hát ne zaklatott állapotodban,mert akkor fennáll a veszély,h elrontod.....
mikor bizonyitod be, h tenyleg kepes vagy ra? mert ugye ADDIG senki nem hiszi el, hogy meg tudod csinalni
Azt tudom :D Tócsni, bere, lapcsányka. A töltelékre lennék kíváncsi
Na, és honnan tudjam, h a kolbászos karajt milyen állapotban kell beletenni? Nem vagyok akkora konyhatündér, mint kellene
9-16:00-ig a bojtár utcában, 17:30- bizonytalan ideig budaőrsön az évvégi záróértékelésen....
Ancsi! asszem sikerult feldobni tobbek estejet ezzel a keppel
Szia Bééb!
Nem tudok róla, de ha akarod leírom.
Ismered a prószát? Mert ha nem akkor az elejétől kezdem.