Álltam, erre velem szemben megállt és mutogat mellém!Anyázik meg üvöltözött,majd nagygázt adott és a kerekek pörögni kezdtek és beállt oda ahova nekem mutogatott de közben csúszott felém!A kedvesem nyugtatott le.Ő is azt mondta,hogy idióta hülye picsa.NYUGODT VAGYOK
A hóembert nem bántom, van neki elég baja, főleg tavasszal
Tarka tesó,igaz,de írtam,hogy tiszt. a kivnek, még korábban!Anyukám is jól és körűltekintően vezet!A nyáron egy motoros rúgott felé a motorrol,de a muter nem értette,hogy miért,pedig figyelt!
Mindenhol mindenkor lehetnek ilyen egyedek, akiktől azonnal el kellene vetetni a jogsit és soha többé ne is lehessen,vagy csak egy nehezített vizsga keretein belűl!
Így jó? ? ? ? ? ?
Annyi nőtől ÉS FÉRFITŐL elvenném a jogsit,főleg a frissjogsis nagyképű idióta picsáktól ÉS FASZOKTÓL,akik a tükröt magukra forgatják a piroslámpás,stoptáblás sminkeléshez ÉS PATTANÁSNYOMKODÁSHOZ!Aztán két zárovonalas előzés csak, hogy haladjon.De Te/Ti mindig a lehető legmesszebb legyél a motoroddal az ilyenktől.
én szeretem a nőket (kettőt különösképpen),éljenek.
gondolom, h nem röhögtél, de így elmesélve azért elég vicces
igyexem mindig kifigyelni a hülyéket és biztonságos távot tartani, de múltkor nem sikerült...eccer
nem néz be az ember a BALkezesbe!...
Akkor nem röhögtem!
Annyi nőtől elvenném a jogsit(kapok ezért még a ZSebytő,tarkától ),főleg a frissjogsis nagyképű idióta picsáktól,akik a tükröt magukra forgatják a piroslámpás,stoptáblás sminkeléshez!Aztán két zárovonalas előzés csak, hogy haladjon.De Te/Ti mindig a lehető legmesszebb legyél a motoroddal az ilyenktől.
A vak igazság,grat
Probléma kiküszöbőlve,de most majd kapsz,hogy a ZSeby elött kinyílvánítottad az igazságot
Csak akkor sem kellen nagyképűen nyomni és illik megköszönni is!nem de?
Férfiak és nők, másban-másban jók, illetve jobbak a másiknál, és ezzel folyamatosan egymás idegeire mennek, és ez így van jól, ha férfiak és nők értenék egymást, baromi unalmas lenne:)
Meg,főleg mikor kétségbe esetten mutogat,hogy mit csináljak,mert ő képtelen a kocsijával elmenni mellettem ahol én szabályosan álltam.Erre majdnem nekem jön.
kykeee, veled mindig tortenik valami