Most van egy gs-e,de amúgy én vagyok inkább motoros a családban.Na meg a gyerkőc.A férjemnek nincs rá ideje mert külföldön dolgozik.De a tavasszal valami nagyobb mocit szeretne.Vagy hayát ő is.
Minden tiszteletem a motoros csajoké.Párat láttam motorozni,pl Ancsa,Borsó,Gemini....(csak az ABC miatt ez a sorrend) és nagyon-nagyon ügyesek. Pár palit simán körbemotoroznának.
Viszont motoroztam olyanokkal,akik miatt félreálltam és visszafordultam,mert nem éreztem magam biztonságban velük. (és ők pasik voltak)
aztat ismerem, mindig ki akartam szélesíteni a kormányt totyogás közben, de csak
a tenyerembe vájt csutkalenyomat jöt össze. sajna nem vagyok egy keskeny embör, de legfeljebb
2 kilóval menek a körúton a kocsik között
nagyon keveset váltottam kuplunggal a szerelőig...
Kicsit állat kemény volt.
Minden tiszteletem a motoros csajoké.Párat láttam motorozni,pl Ancsa,Borsó,Gemini....(csak az ABC miatt ez a sorrend) és nagyon-nagyon ügyesek. Pár palit simán körbemotoroznának.
Viszont motoroztam olyanokkal,akik miatt félreálltam és visszafordultam,mert nem éreztem magam biztonságban velük. (és ők pasik voltak)
a tenyerembe vájt csutkalenyomat jöt össze. sajna nem vagyok egy keskeny embör, de legfeljebb
2 kilóval menek a körúton a kocsik között