Hello.
Szeretném forgalomba helyezni az új Bazukámat, de merre induljak el. Kereskedőtől megvan minden papír.
Reg. adót hol kell befizetni (Dabas környékén)? Mik az első lépések? Vázlatpontokba valaki segítsen, hogy mikor melyik helyre kell mennem.
Előre is köszi.
Széles utat.
Üdv
Sziasztok!
Nem tud valaki véletlenül 125-ös(esetleg 250-es) 2T(esetleg 4T) rendszámos endurót?
Olyan érdekelne, amelyik nem túl öreg, és nincs túlságosan lestrapálva.
Ha tudtok valami jó vasat, megköszönném az infót!
Üdvözlettel:
emcett
Te miylen magas vagy mert jobban megnéztem a kereskedésbe a cbr de hát marha kcsi egy motor alacsonyabb mint a robogóm. Én meg tuti több vagyok 185 vűcentinél. Amuyg a yamahádat menyiért vetted?
Majd 1 szer összefutunk aztán Kipróbálhatod:D
énis féltem de nem olyan félelmetes...
meg mondjuk mi már összeszoktunk:D
Majd ha van kedved mesélek 1 kicsit mit tud:P:D
üdv
Szeretném forgalomba helyezni az új Bazukámat, de merre induljak el. Kereskedőtől megvan minden papír.
Reg. adót hol kell befizetni (Dabas környékén)? Mik az első lépések? Vázlatpontokba valaki segítsen, hogy mikor melyik helyre kell mennem.
Előre is köszi.
Széles utat.
Üdv
Meddig bejáratós mikor húzhatom neki?
Sajnos.
Üdv!
Nekem a 125-ös(250) hétköznapi munkásmotornak kellene a nagy "Ő" mellé.De ennyit nem tudok rászánni.
Nem tud valaki véletlenül 125-ös(esetleg 250-es) 2T(esetleg 4T) rendszámos endurót?
Olyan érdekelne, amelyik nem túl öreg, és nincs túlságosan lestrapálva.
Ha tudtok valami jó vasat, megköszönném az infót!
Üdvözlettel:
emcett
de h miért...holnap jön a szerelő megnézni remélem nem nagy baja van
Te miylen magas vagy mert jobban megnéztem a kereskedésbe a cbr de hát marha kcsi egy motor alacsonyabb mint a robogóm. Én meg tuti több vagyok 185 vűcentinél. Amuyg a yamahádat menyiért vetted?
Vagy Norbi írhatsz nekik ha gondolod.
énis féltem de nem olyan félelmetes...
meg mondjuk mi már összeszoktunk:D
Majd ha van kedved mesélek 1 kicsit mit tud:P:D
üdv
A sachs?
Én olyanra pályáztam de sajna a keretek nem engedték:D
De ez a Cagiva 1 álom:D
Meghálálja a foglalkozást:D