Üdv!
Én rendszerint belpiacos motorokkal szívok , eddig általában két alternatíva akadt, ha gondjaim adódtak. az egyik a vakszerencse , a másik a RedBaron.
Utóbbinál némileg nehezíti a dolgot, hogy évekkel ezelőtt gond nélkül tudtam rendelni tőlük gyári alkatrészeket nem náluk vásárolt motorhoz, mostanában viszont kevésbé voltak közreműködőek.
Egy próbát mindenképpen megér, hívd a törökbálinti üzlet szervízét, hátha tudnak segíteni.
Emellett persze a nulladik lépés utánajárni, hátha helyettesíthető a dolog más típus alkatrészeivel (esetemben pl. ZXR 250 / ZXR 400; SV 400 / SV 650 volt a szitu).
A bajai Sugo bontó is megér egy hívást, de csak okosan, mert én szívtam már velük..
Remélem tudtam valamicskét segíteni, és éljenek a belpiacos gépek!
Lenne egy "kis" problémám.
Van egy Suzuki RF400-om. Most csináltattam meg a karburátort, aksi csere gyertya csere, mindent amit csak mondott a szerelő (sajna egyáltalán nem értek hozzá), elég sokba van már így is arról nem is beszélve hogy idén még nem is ülhettem rá mert végig a szerelőnél volt, mert hogy valami mindig rossz volt vele. Most szóltak hogy a jó hír hogy megvan mi a baja, a gyújtáselektronika, ami elvileg egy fekete doboz, de hogy ők sehol nem tudnak szerezni hozzá valót mert hogy japán belpiacos a motor, és hogy vigyem el 200km-rel arrébb utánfutóval ahol teljes gyújtás elektronikát a motorhoz építik és örök élet garancia. Ez szép és jó, de azt mondták 70.000 az alja ahonnan ez a történet indul. Megmondom őszintén, már így is sokat kölöttem rá, nem akarnék még ennyit, van esetleg ötletetek, vagy tipp hogy hol lehetne mégis beszerezni ilyen gyújtáselektronikát?
Igazság szerint ne évjárat kérdése mert nem yamahába kellene de az FH012AA ami ezekbe van birja az 50A ami nekem kell és ugyanaz a méret/csatlakozó.
Csak ugye yamot bontanak és van triumphot meg nem és ebayezhetek.
Ezért meg megyek és hozom. ez kéne.
Érdeklődni szeretnék kymco grand dink jobbos tükőr iránt nekem csak a fekete rész a lényeg a felfogatás ha van valakinek milyen árban? További szép napot
Ha valakinek van tuareg /pegaso 600 89-90évj első kerék esetleg agy tárcsa és gumi nélkül arra vevő lennék
itt vagy emailon jelezze árral megjelölve : mchols@freemail.hu
Szia ilyen dobozra keresek az aljára 2db lemezt ami a platni 2 kiálló fülébe van belevezetve/beleakasztva.Ill 110mm átmérőjü kipufogóbilincset és honda cbx750f plexit.Várom válaszod
valóban nem, mert minden idom ropi.... :) de ez a legfontosabb...
a másik hozzászólóra a válaszom : nem tanácsot kértem.... alkatrészt keresek... már 99 óta szerelem az immáron 10. busámat csavarról csavarra. tudom mit lehet, s mit nem. ;) de azért köszönöm, h aggódsz. :)
51J-s motorkódú XJ 600-as Yamahához (1981-83) keresek jeladót. Tud valaki eladót? ...elvben az 550-es is jó bele.
Köszönöm, üdv: M.