üdv! tehát egy kis segítség. olyantól kaptam akinek volt ilyen motorja, motorszerelő, és megjavította. először a spirál rugót vidd el egy rugó gyártóhoz és egy sokkal erősebb rugót gyártass helyette, miért? mert hiába rakod össze az újabb fogaskerékkel ugyanez a probléma fog előjönni....... idővel. a rugó nem tudja össze tartani/tolni a két fogaskereket így nem léptél előrébb semmivel. 2-3 erősségűt célszerű gyártatni és kiválasztani a megfelelőt. fogaskereket áámerikából rendelj és újat, időben több de van hogy felárban kapod, a xv drag star indító szerkezetét is onnan rendelik, itthon 130-150 e ft, odakünn 45-70 e ft postával árfolyamtól függően. ha segítettem és megjavult akkor írd meg ide mit hogy mert nekem is pont ez a bajom, nekem is egy ilyen szett fog kelleni.
Sziasztok!
Yamaha XV750 önindítóhoz keresek fogaskereket, ami a "nagyobbik" kerékbe csatlakozik indítózáskor, mivel nagyon elkopott, s most, hogy az önindító fel lett újítva nagyobb erővel forgatná, de sajna inkább elcsúszik, minthogy belekapna Egy jobb állapotú f.kerék megoldaná a problémát. Ha esetleg valakinek van ilyen, vevő lennék rá, illetve, ha valaki tudja merre kéne érdeklődnöm az is nagy segítség lenne! Néhány képet készítettem róla:
Eladó Brembo PR19x20 főfékhenger, felhajló fékkarral. Nem "BRAMBO" kínai utánzat! Nagy kalibere miatt alkalmas főleg 6-8 dugattyús nyergek üzemeltetésére, különösen versenykörülmények között. Adok hozzá Goodridge duplafuratos nyomáskapcsolós áteresztőcsavart, illetve sima duplafuratos áteresztőcsavart, továbbá eredeti Brembo kiegyenlítőtartályt. Kompletten 40eft.
f2tommy@gmail.com
A csatolt képeken látható - givi oldaldoboz tartóhoz való, a gyári ábrán "7" számmal jelölt - kis b.szb@sz alkatrészt keresek , 1-2 darabot. Ha valakinek van elfekvőben, kérem értesítsen, árban megegyezünk!
HONDA,KAWASAKI,SUZUKI,TRIUMPH,YAMAHA bontott és új alkatrészek sport és utcai motorokhoz nagy választékban raktárról azonnal.CSAK TELEFONON ÉRDEKLŐDJ EMAILT NEM NÉZEK 06705850436.
Yamaha XV750 önindítóhoz keresek fogaskereket, ami a "nagyobbik" kerékbe csatlakozik indítózáskor, mivel nagyon elkopott, s most, hogy az önindító fel lett újítva nagyobb erővel forgatná, de sajna inkább elcsúszik, minthogy belekapna Egy jobb állapotú f.kerék megoldaná a problémát. Ha esetleg valakinek van ilyen, vevő lennék rá, illetve, ha valaki tudja merre kéne érdeklődnöm az is nagy segítség lenne! Néhány képet készítettem róla:
Adatlapomon ott az email cimem! Küld rá el a tiédet és intézem!
f2tommy@gmail.com
Hibátlan sérülésmentes.
Érdeklődni a 30/579-8360-as számon lehet
Érdeklődni a 30/579-8360-es számon lehet
Sajnos nincs túra plexink jelenleg.
A csatolt képeken látható - givi oldaldoboz tartóhoz való, a gyári ábrán "7" számmal jelölt - kis b.szb@sz alkatrészt keresek , 1-2 darabot. Ha valakinek van elfekvőben, kérem értesítsen, árban megegyezünk!
Előre is köszönöm!
Adatlap!
kawasaki @ steelhorsemotor. hu
Adatlap
vagy kawasaki @ steelhorsemotor hu
Kawasaki ninja 250r-hez (2008) keresek alkatrészt!
Idomok, lábtartó, légszűrőház, kipufogó...
Akinek van bármi az szóljon, vagy ha tud valami kontaktot...
Köszi
Race
racccccing@gmail.com
Széles utat,gumi fákat
Yamaha PW 50 keresek alapjárati fuvókát és szivató bovdent.
Köszönöm