Sziasztok. Valaki esetleg k5 busához csak üres motorblokk alsó résszel rendelkezik? Kiütöttem egy futóművet vele. ( nem ajánlatos a sorok között előremenni a lámpánál)
BMW S1000RR-hez keresek elso kereket. A legtobb bontot felhivtam, nem sikerult talalnom. Ha valaki esetleg tud elado felnirol, kerem jelezze. E-mail cimem: ketszeri.mate (kukac) gmail (pont) com
Koszonom a segitseget!
Szia,
Tessék: http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...
Csak mert megsajnáltalak. Kellett neked az az olasz fos? A múltkor egy sráctól 1 órát azt hallgattam, h milyen jó a Ducati... Amúgy meg sztem nem a motorvezérlő lehet a rossz hanem az az Öhlins teleszkóp vezérlő nem?
Maradtál volt a Z-nél...
Sziasztok komoly segitsegre szorulok kellene egy nagyon jo motorbonto ahol tudnak kapni az en ducati multistrda 1200s-emre vezerlő modult a sport-túra-varosi es enduro mod megvaltosztatasara a motorom ezt a hibakodot irja ki DES PRE-LOAD es az alapitottak meg hogy a vezero modul a hibas az ara ujan 300ezer forint (1000euro) segitsegeteket elore is koszonom....Norbi
Köszönöm. "R"-es kellett volna, annak más formája van, a képen "S"-é van. Ha Lenne "R" az érdekelne, mindegy milyen színű, átfestem. Köszi még egyszer a képeket.
Kicsit púpos volt hátul a gyanta. Kipróbáltam egy 10 km-es szakaszon, hát szabályoz rendesen egyelőre. Kissé aggasztó, hogy olyan forró, hogy tojást lehetne rajta sütni, de működik.
BMW S1000RR-hez keresek elso kereket. A legtobb bontot felhivtam, nem sikerult talalnom. Ha valaki esetleg tud elado felnirol, kerem jelezze. E-mail cimem: ketszeri.mate (kukac) gmail (pont) com
Koszonom a segitseget!
sugomotor@t-online.hu
70/500-8881
Az angoloknál találtam egyedül, meg az USA-ban...
Inkább a Z
Tessék:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...
Csak mert megsajnáltalak. Kellett neked az az olasz fos? A múltkor egy sráctól 1 órát azt hallgattam, h milyen jó a Ducati... Amúgy meg sztem nem a motorvezérlő lehet a rossz hanem az az Öhlins teleszkóp vezérlő nem?
Maradtál volt a Z-nél...
Valakinek nincs ilyen kis vacak lemeze egy pár:
www.bmotor.hu
info@sugomotor.hu
70/500-8881
info@sugomotor.hu
70/500-8881
Üdvözlettel:
Motorbontó
Érdeklődnék hogy egy kawasaki er-6f 2006-hoz van e trafo, gyujto tekercs esetleg kondi es ha igen mennyibe kerulne? A trafo erdekel elsosorban!
70/6321-829
VTR SP1-hez keresek index relét. Akinek van és még meg is válna tőle szóljon. Köszönöm.