Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

komplett teló érdekel
szia van hozzá alkatrészem ha érdekel hívj 06209352002
Valakinek lenne eladó hayabusa (99-07) első teleszkóp párja?

A szárak kellenének csak majd.
Hello

Kawsaki zx636R 2005 hoz keresnek farokidomot. A lenyeg, hogy a hatso lampa tarto ne legyen javitott.

Koszi
szia trx kipufogó 40.000ft a pár ha érdekel írj képek www.hokayasu.com
Erre az e-mail címre: kaszajani75@freemail.hu
Mennyi lenne az ára,tudnál róla képet küldeni?
Ha olcsón akarsz kipufogót oda adom az én herélt vágott csövemet fillérekért
AZ GÁÁZ na szóval kipufogó volt a lakihegyi bontóban 50K-ért (én speciel gyártattam egy maszekot) lehet hogy van más is lábtartókonzolt én is hegesztetem mert 100 EURO vagy Yamaha kereskedésben 40000 Ft a kuplung szektor Thundercat egy az egyben a kormányt szerintem cseréld le szintén Thundercat 2 cm-el magasabb az előző gazdája is cserélni akarta mert úgy kényelmesebb
Helló márkatárs!Igen erre én is gondoltam már,sajnos itthon szinte semmi nincs hozzá,csak esetleg e-bay-ről,nekem bal oldali dolgok kellenének,ilyen mint kormányszár,a kuplungkar szett,hátsó lábtartó/kipufogótartó/és kipufogó is.Ha tudsz segíteni,megköszönöm.
Sziasztok keresek FZS 1000-hez hátsó kereket és hátsó féket ugyan ezzel van szerelve az XJR 1300 2004- ha valaki bontana ilyet írhatna nekem
Nagyon sok alkatrész megegyezik vagy hasonló mint az YZF 600 Thundercat , YZF 750R és a TDM 850 azokkal sokkal könyebb pótolni mert nagyon ritka moci ha megírod mi kell megmondom mivel lehet pótolni !
Sziasztok!

Yamaha FZR 1000 EXUP váltót keresek.Ha esetleg van valakinek az jelezze felém.Köszönöm.
Sziasztok!
Sziasztok !

Eladó GYÁRI ÉS ÜVEGSZÁLAS idomszettek 2004-2005-ös évjáratú HONDA CBR 1000RR-HEZ ! Mind a két hirdetés az enyém,csak több variációban tettem fel,hogy könnyebben átláthassátok !

1. Gyári: http://www.kepesmotor.hu/idomo...

2. Pályázáshoz: http://www.kepesmotor.hu/idomo...

Köszönöm a figyelmet,jó nézelődést !
Helló!

Segítséget szeretnék kérni. 2008as FZ6N Fazerhez keresnék műszerfalat, S1-es kellene.
előre is köszönöm
30/8572597
Eladó ha valakit érdekel.Honda Cr első teleszkóp.
Sziasztok!

Egy 2006 ER-6f-hez lenne szükségem AC pumpára (benzinpumpa) mert eltörött a műanyag benzincső pont a pumpa kivezetésénél, ha van vkinek kérem jelezzen, vagy esetleg meg tudnám valahogy javítani? Itt láthatjátok hogy sikerült eltörni!

Köszi.
Sziasztok!

Egy 2006 ER-6f-hez lenne szükségem AC pumpára (benzinpumpa) mert eltörött a műanyag benzincső pont a pumpa kivezetésénél, ha van vkinek kérem jelezzen, vagy esetleg meg tudnám valahogy javítani?

Köszi.
Keresek egy BMW K 1200 LT (2000) bal oldali tükröt (ha választani lehetne bordót).
kawasaki zx6 zx9 98-99 műszertartót keresek bontottan.
Sziasztok!
1999-es sárga-zöld f4-hez keresek idomokat!
Köszi előre is a segítséget!
címem: bedo.laca@gmail.com
Eladó egy komplett Cross felszerelés.A cuccok külön is eladó de egyben olcsóbb.
Minarelli am 6-ot vennék, vagy teljes kuplungot gyorsba.
Sürgősen keresek 29mm átmérőjű szelep korongot 2,50; 2,70; 2,85 vastagságban 1-1-1 db-ot! Bontott is érdekel. Csak legyen!
Sziasztok egy 1987 es suzuki gsx 550 hez keresek gázcsövet, gázmarkolatot. Köszönettel.