AZ GÁÁZ na szóval kipufogó volt a lakihegyi bontóban 50K-ért (én speciel gyártattam egy maszekot) lehet hogy van más is lábtartókonzolt én is hegesztetem mert 100 EURO vagy Yamaha kereskedésben 40000 Ft a kuplung szektor Thundercat egy az egyben a kormányt szerintem cseréld le szintén Thundercat 2 cm-el magasabb az előző gazdája is cserélni akarta mert úgy kényelmesebb
Helló márkatárs!Igen erre én is gondoltam már,sajnos itthon szinte semmi nincs hozzá,csak esetleg e-bay-ről,nekem bal oldali dolgok kellenének,ilyen mint kormányszár,a kuplungkar szett,hátsó lábtartó/kipufogótartó/és kipufogó is.Ha tudsz segíteni,megköszönöm.
Nagyon sok alkatrész megegyezik vagy hasonló mint az YZF 600 Thundercat , YZF 750R és a TDM 850 azokkal sokkal könyebb pótolni mert nagyon ritka moci ha megírod mi kell megmondom mivel lehet pótolni !
Eladó GYÁRI ÉS ÜVEGSZÁLAS idomszettek 2004-2005-ös évjáratú HONDA CBR 1000RR-HEZ ! Mind a két hirdetés az enyém,csak több variációban tettem fel,hogy könnyebben átláthassátok !
Egy 2006 ER-6f-hez lenne szükségem AC pumpára (benzinpumpa) mert eltörött a műanyag benzincső pont a pumpa kivezetésénél, ha van vkinek kérem jelezzen, vagy esetleg meg tudnám valahogy javítani? Itt láthatjátok hogy sikerült eltörni!
Egy 2006 ER-6f-hez lenne szükségem AC pumpára (benzinpumpa) mert eltörött a műanyag benzincső pont a pumpa kivezetésénél, ha van vkinek kérem jelezzen, vagy esetleg meg tudnám valahogy javítani?
A szárak kellenének csak majd.
Kawsaki zx636R 2005 hoz keresnek farokidomot. A lenyeg, hogy a hatso lampa tarto ne legyen javitott.
Koszi
Yamaha FZR 1000 EXUP váltót keresek.Ha esetleg van valakinek az jelezze felém.Köszönöm.
Sziasztok!
Eladó GYÁRI ÉS ÜVEGSZÁLAS idomszettek 2004-2005-ös évjáratú HONDA CBR 1000RR-HEZ ! Mind a két hirdetés az enyém,csak több variációban tettem fel,hogy könnyebben átláthassátok !
1. Gyári: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
2. Pályázáshoz: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Köszönöm a figyelmet,jó nézelődést !
Segítséget szeretnék kérni. 2008as FZ6N Fazerhez keresnék műszerfalat, S1-es kellene.
előre is köszönöm
30/8572597
Egy 2006 ER-6f-hez lenne szükségem AC pumpára (benzinpumpa) mert eltörött a műanyag benzincső pont a pumpa kivezetésénél, ha van vkinek kérem jelezzen, vagy esetleg meg tudnám valahogy javítani? Itt láthatjátok hogy sikerült eltörni!
Köszi.
Egy 2006 ER-6f-hez lenne szükségem AC pumpára (benzinpumpa) mert eltörött a műanyag benzincső pont a pumpa kivezetésénél, ha van vkinek kérem jelezzen, vagy esetleg meg tudnám valahogy javítani?
Köszi.
1999-es sárga-zöld f4-hez keresek idomokat!
Köszi előre is a segítséget!
címem: bedo.laca@gmail.com