Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia kaphatnék egy telefon számot felhívlak megbeszélni , mikuni 32 es de számot nem találtam rajta
mi a karbi száma ugy emlékszem nekem még van egy
szép napot karburátort keresnék xj 600 , 51j tipushoz ha volna valakinek jelezze előre is köszönöm
ÜDv a Fórumosoknak!
Eladó pár mázsa V2-es alkatrész!
Megtekinthetők : bontospityu.hupont.hu
Tel: 06703525376
oké! holnap hívlak.
Holnap, egész nap elérsz majd.
most vagy holnap hívjalak?
Több darab is van, hívj fel telefonon és ott tudom mondani pontosan az infókat.
tank van mindennel? azt tudnom kéne mert most alkudok egyre. meg hogy kb mennyiért.
Üdv!

Van hozzá minden, ha érdekel, akkor hívj ezen a számon: 06209629446.

Üdv!
Üdv!
'83 kawasaki gpz1100 hoz keresek komplett tankot mindennel. érdekel még karbisor és a gyújtásjeladóhoz a forgórész
Ha használható akkor jöhet ,de ha tudnál képet is küldeni az tökéletes lenne.
használt tárcsa 4 ezerért ?
üdv!eladó yamaha r1 2009évj.heng.fej+aproságok.
suzuki sv 650 tank. ár megegyezés szerint. posta ok.érd: p20joci@gmail.hu
Sziasztok!Yamaha FZR 1000 exup 89-es évjáratúra keresnék fej idomot a körlámpás és alsó beömlős változat kéne.Illetve ugyan erre keresnék hátsó féktárcsát.Ha tud valaki valamiről légyszi szóljon mert mindjárt szezon és még darabokban vagyok!Előre is köszike .
sziasztok fx vagy fmx szívócsonkot keresek.. ha lenne valakinek jeleze 20 7740724 köszi
Szia mid van hozzá? és mit kérsz érte? Én aszt se bánnám ha a komplett eleje meglenne kormány és műszerfal lámpa nélkül. Köszönettel.
szia nekem van első futoművem hozzá de én pesten vagyok
Sziasztok !

Nyitva tartunk minden nap 8-17 óráig...és még azon is túl
Andi
Sziasztok!

Aprilia Area-ra keresek berugókart és digitális műszerfalat, aki tud segítsen lécci. Köszi
Szia!

Hozd be a szervízünkbe segitünk! Adatlap
Sziasztok. Pécs környékén keresek alkatrészeket egy 1987 es suzuki gsx 550 hez első futómű alkatrészeket. köszönettel.
Sziasztok!ktm 690 duke fejidomot éS kipufogorendszert keresek!ha lenne valakinek vagy tudja hol tudnék szerezni megköszönném.
HElló!Van egy ktm sc 400am amit most supermotositok.Mivel a blokk széthuzás után elég jelentős kopásokat méretem,gyűrűk kuka,dugó kuka...csoda folytán a hengerben még látszik a hónolás.Szeretném megkérdezni h rámenne a 620as hegner?Mivel a gyári méret az 89mm,a 620é viszont 101mm!Hengerfejet is cseréljem le vagy elég kibőviteni?Viszont azt sem tudom h a vezérlés ugyan az-e.Akinek van tapasztalata vagy alkatrésze ne tartsa magába!Köszönöm
Sziasztok!
Motor bontót keresek BAZ megyében!
Kormány, kormány befogó érdekelne!