most maq maqez kivágta a rezet ! izomból nyomta le a dovit, taktikusan lenyomta az uccsó előtti körben, nehogy az utolsóban a közelébe is férkőzzön ! jól taktikázott !
Jó futam volt! JLO-t sajnáltam, pedig nem a kedvencem. Remélem jövőre elveri Mákost. Rossi nem kockáztatott, mert úgyse lett volna meg a dobogó. Szar a Yamaha, ez már tény.
Nem is tudom , nem izgultam szét magam ...............Marquezt vártam elsőnek , főleg a délelőtti bemelegítő edzés után , Ducatik majdnem jól mentek , Lorenzo elqrta , nem kicsi hanem nagyon ! Többiek körözgettek , Doki várta hogy kiessenek előle és megnyeri a versenyt ................. Ennyi .
Ja , igazad van de én csapaton belül gondolkodtam nem a VB állása szerint .A Ducati -nál együtt vannak szorosan mostanában + vannak a többiek , ez jelent valamit.
Gyakorlatilag jó versenyeket akarok látni , márkától - versenyzőtől függetlenül !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg is Rossi , motorban Honda imádat van és mégsem úgy alakulnak jelenleg sem a dolgok ahogy sokan szeretnék ...................
Már ez is az Eurosport útjára lépett...
Ne etesd eryk.
Gyakorlatilag jó versenyeket akarok látni , márkától - versenyzőtől függetlenül !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg is Rossi , motorban Honda imádat van és mégsem úgy alakulnak jelenleg sem a dolgok ahogy sokan szeretnék ...................
Verseny van !