Mi a D szektor elején voltunk többször. Elég könnyű megközelíteni. Az tetszett nekünk a legjobban. Időmérőn és edzésen sokszor ott gyakorolják a rajtot ill. a kanyarok miatt eléggé belassítanak a versenyen is és jól szemügyre lehet venni őket, majd a kigyorsításnál a hang sem marad el és a sebesség, mert az egyenes elég hosszú. A verseny végén is gyakran egykerekeznek és burnout-olnak ott. De többször is estek el ott a kanyarból kivezető egyenes szinte pont előttünk. Pl. anno egyszer a Talma ill. Stoner is. Természetesen kivetítő is van szemben. Álló szektor, de természetesen a fűre le lehet ülni. Tehát én ezt javaslom. Ha viszont minden áron tribün, akkor majdnem ott a T4 is. A Youtube-on találsz videókat szerintem a pályáról, hogy biztosra menj. Persze mindenkinek más a véleménye, hogy melyik a jó. :) Egy kép 2005-bő és egy 2008-ból a D szektorból.
Sziasztok!
Tudnátok tippet adni, hogy leginkább melyik tribünre érdemes jegyet váltani a brno-i futamon?
Az elhelyezkedés és az árak alapján számomra a T1 és a T5, esetleg a T2 a leginkább szimpatikusak, viszont még sosem jártam a futamon, úgyhogy valójában fogalmam sincs, melyik a legjobb.
Előre is köszi, ha tudtok segíteni!
https://www.p1race.hu/hir/crut... ugye ugye jól láttam hogy krácsló kivárt , és rossin lógott. tudta hogy a doki el fog lépni az élmezőnnyel, csak ő ragadt be !
Patkány volt a maki sokszor de azt hozzá kell tenni hogy eszméletlen amit a gyerek tud motorozni.