https://www.p1race.hu/hir/zarc... itt zarco nyilatkozik, ha tényleg a gumi a gond akkor miért nem mondják nekik hogy csap a hónod alá a terméked és húzz a rákba ! a bridgestone sokkal jobb volt.
minden pilóta más, mindenkinek más tetszik. van önbizalma a csávónak, a pénzre nincs gondja, volt már világbajnok, ha úgy nézzük egy kihívás a duki project neki. más a modora, ugye nyalókázik mint a kis gyerek, de volt elég gyors is, csak más márkán / motoron. pedig már többen is segítik a munkáját, csak ugye az átszokás az megy nehezen.
elmondták, nehéz a dukit megérteni, felfogni, átszokni, nyerni vele. stoner annyit kért hogy tapadjon az eleje, a többi jön magától. ez merész kijelentés.
majd mikor távozik akkor úgy is felteszik a kérdést neki, addig találgatunk. van mit tanulni a gépkönyvből.
dovi-nak is kellett pár év mire szagot fogott, stoner is törte a lovat pár szezonig míg betörte a technikát. aki látja a való világot az is tudja egy duki vezetése megszokása nem olyan mint egy japán motoré.
nos, telecom telefon vonalon jött valami isten átka jel. mint írtam többet volt a szerelő nálunk mint a telephelyen ha kiakadt akkor fél óráig volt egy képkocka, még jó hogy volt egy 30-as szám így ingyen lehetett hibát jelenteni, mert ugye a vonalas telefon is off volt ! egy csőd volt az a szolgáltatás a végén 12 000 ft lett a havi díj, mikor felmondtuk 2 szorra akkor is kaptunk egy felszólítás 12 e -ről ha elveszne a 30-as szám nem siratnám meg ! csoda volt ha nem jön egy nap sms hogy nem változtak a szerződési feltételek !
már kidobáltam a tcom hom és upc csekkeket, 10 és a felett jártunk. abból amit itt keresel nem lehet vigéckedni, vagy tankolsz vagy tv -zel. ha nettó 250 -em lenne havi fix nem írogatnék hülyeségeket.
maak maaakez most inkább okosan versenyzett, ha úgy fut mint régen akkor már az elején felökleli zarco-t, ellép a mezőnytől, valami akadályozta, vagy a pálya vagy a motor, látszott az utolsó körben hogy akarja a futamot csak nem tud nyerni. a duki tényleg gyors, 347 a célrarában nem rossz !
zarco és a yamaka remek páros, jól nyomta, gratula neki ! jó ajánló lehet neki a következő csapathoz. rossi kissé bealudt, nehezen kezdett előzgetni, simán el tudod lavírozni a tömegben okosan és jól jött fel az 5 helyre. bár nem hittem de a két repsolost is megette, szerintem ő sem hitte el hogy foghatók. valami hiányzott a motorjából hogy szárnyaljon, marqez volt hullámvölgyben csak a végén púposkodott, csak ott erőltette a hajrát, ennyi erővel zarco-t is lenyomta volna az elején. lorenzo még mindig küzd a ducati démonnal, egy buta esés jól mutatta. vinyalesz csak a végén találta meg a fonalat az több mint érdekes ! bár többen is kiestek előtte így jó eredmény a 6. hely. dicsérem crutchlow -ot mikor már rossi hátsó gumiján motorozott akkor sem próbálta kielőzni, tudta kár kockáztatni, a végén le is maradt tőle. dovi okosan beosztotta a tudását és a gép erejét a futamon, érik az új bajnok !
majd mikor távozik akkor úgy is felteszik a kérdést neki, addig találgatunk. van mit tanulni a gépkönyvből.