Kellemes Karacsonyi unnepeket!Sziasztok.Elso forumom.Szeretnek vasarolni kroszmotort.Erdekelne YAMAHA vagy KAVA esetleg HONDA 250es.900000ig.Igeny lenne 85re is.Mivel kishatari utlevelem van csak Nyiregyig mehetek.
halihó
valaki tudna mondani valami okosságot h miért nem indul a yamaha yz426 f mocim?
szelepek beállitva szikra van gyujtás vezérlés johelyen.. és még csak nem is pöffen :)benzint kap mert a gyertya benzines és semmi.. már mindent megnéztem.. talán a szivató nem lenne jó?
sziasztok , hétvégi motorozás közben eltört az egyik hátsó lánckerék tartó csavar, a csavar feje valahogy belekarcolt a lengővillába ]méghozzá elég mélyen , szerencsére nem a teljes falvastagságba de közel hozzá, mennyire gyengülhetett az anyag, találkozott már valaki hasonlóval ?
Szerintem mindegy melyiket választod, azt vedd meg amelyik legjobban tetszik.. Ha nem vagy jártas a motorokban akkor a vásárlásra vigyél magaddal egy szerelőt, hogy ne fuss lukra..
Hogy bírják ezek a gépek? Tudnod kell hogy ezek üzemórás motorok , igénylik a törődést , motorozás után légszűrő takarítás rendszeres ellenőrzés.. Dugó kb 40-50 üzemóránként csere stb..
A közel jövőben szeretnék vásárolni 1 krossz gépet.
Amikre gondoltam az 1995-2002 Cr,Kx,Yz 125
Mit javasoltok kezdő motornak?
És hogyan birják ezek a gépek?
Hi! Van egy szilikon vízcsőszettem yz 250f 2007-2009-hez. Piros helyett kékben jött, teljesen új bontatlan, bilincsekkel. akit érdekelne: erdoslaja kukac hotmail com
Sziasztok ! Egy kis segítséget kérnék Cr250 88as évjáratú mocihoz keresek ilyen deknit ha esetleg valakinek van jó vagy enyhén sérült állapotú és megválna tőle megvenném .
valaki tudna mondani valami okosságot h miért nem indul a yamaha yz426 f mocim?
szelepek beállitva szikra van gyujtás vezérlés johelyen.. és még csak nem is pöffen :)benzint kap mert a gyertya benzines és semmi.. már mindent megnéztem.. talán a szivató nem lenne jó?
Yz 125 2003-hoz keresek váltósort,esetleg tudna segíteni valaki?
Engem Miskolc és környékén pl:(Edelény) érdekel amatör cross futam aki tud valamit az írjon már és hogy mik kellenek oda ?
Én annó kb 1- 1.5 évente cseréltem a 125 -ben a dugót, aztán átültem a 4t-re..
Hogy bírják ezek a gépek? Tudnod kell hogy ezek üzemórás motorok , igénylik a törődést , motorozás után légszűrő takarítás rendszeres ellenőrzés.. Dugó kb 40-50 üzemóránként csere stb..
Amikre gondoltam az 1995-2002 Cr,Kx,Yz 125
Mit javasoltok kezdő motornak?
És hogyan birják ezek a gépek?
http://www.kepesmotor.hu/honda...