Vagy csak mi érünk rá itt lebzselni
Régebben mikor kint dolgoztam volt, hogy 2-3 hónap alatt 1x volt időm meg kedvem felnézni az sm-re akkor is csak benézni.
nemazé de amikor legutóbb valami témát feldobtam volt egy jó pár oldalnyi sztorizás , meg régi arcok is feltűntek. biztos hogy be be néznek még ide az emberek csak nem ír senki mert nem ír senki
Nesztek itt egy kép: 3 nap múlva lesz ennek 5 éve. elég durva hogy elpörögnek az évek ( legalábbis számomra az elmult időben az)
Üdv Mindenkinek! Mi a miskolci régen Suzukiként elnevezett motorszervíz telefonszáma? A Shox áruház melletti szervízre gondolok, talán a Csabavezér úton van ha jól emlékszem. Van egy telefonszámom ami még áprilisban működött de csütörtök óta próbálom hívni és mindig hangposta kapcsol. Lehetséges hogy szabin van a szerelő? Ez a telefonszám van meg nekem egyébként: 06203215983
Üdv Mindenkinek! Tudna valaki ajánlani Miskolcon vagy Miskolc környékén megbízható és jó szerelőt akinél a motort is nyugodt szívvel hagyom ott és érti is a dolgát? Egy DRZ 400-ason kellene szelephézagot belőni és vez. láncot cserélni.
A középső képen épp bámulom, ahogy a sorok "elfordulnak", amikor elmegyek mellettük. A bámulás olyan jól sikerült, h beestem az egyetlen egy pocsolyába, ami ezen az úton volt.
Mi tegnap toltunk itt a kertekalján, meg a Tállyai kőbánya felé egy kisebb kört, a Tokaji hegy bevétele technikai okok miatt elmaradt. De kellemesen összesároltuk magunkat.
(első kép: holafenébe köll eztet berúgnyi?)
Ezt kapásból visszakerested? Most mennyi kiskörte van benned?
ezen mindig felnevetek
Régebben mikor kint dolgoztam volt, hogy 2-3 hónap alatt 1x volt időm meg kedvem felnézni az sm-re akkor is csak benézni.
Nesztek itt egy kép: 3 nap múlva lesz ennek 5 éve. elég durva hogy elpörögnek az évek ( legalábbis számomra az elmult időben az)
Meghalt a topic az éven! Nem vagyunk tele olyan színes figurákkal, mint a KTM vagy adás-vétel topic! Bár nem is gond
Amúgymeg: .
Pláne testközelből
Évzáró guriga vége
86-ban jártam ott, konkrétan Krazokat javítani.
Középső képen olyan Szandra, mint valami szőlő csősz.
Ma én is sárral harcoltam, csak épp vele.:)
(első kép: holafenébe köll eztet berúgnyi?)