Halihó!Hát köszi mindenkinek a drukkot,de egy pont híján enm sikerült!Nem is akarok erről beszélni,mert rohadt idegse vagyok szerdán ujra! akkor nagyon remélem...
DE van ennél fontosabb is! MI van RC-51 el? Mi a helyzet náluk,tud valaki valamit? Elissám,te valakiről valamit aki ilyen veszélyes helyen van? ez olyan borzasztó....
Legyen jó idő!
Azt a mediterrán kutya eget beléd! Én meg annyira nem tudtam kimenni a motorral,hogy kipróbáljam,mi lett a délelőtti szerelgetés eredménye,pedig ennél bosszantóbb nincs is.
Igen most már a hírekben is az szerepelt, h komplett szakaszokat újítanak fel, nm kátyúznak... Igaz több, mint a semmi... de haladhatnának a Nagyhegy felé is... az eső meg kaptya be
Aszfaltozgatják az Eger - Sirok közti szakaszt.
Így hellyel-közzel igazam lett.
Szép nagy darabokat sikerült kijavítani, bár még mindig nem értem miért nem cserélik a teljes burkolatot.
A munka is nagyon gyorsan halad.
Na,megkaptad a kiutalt esőmennyiséget te is,úgy látom. A Bükk állapotából kiindulva szerintem a Mátra sem lesz egy motorosparadicsom a hétvégén. De ne legyen igazam!
DE van ennél fontosabb is! MI van RC-51 el? Mi a helyzet náluk,tud valaki valamit? Elissám,te valakiről valamit aki ilyen veszélyes helyen van? ez olyan borzasztó....
Legyen jó idő!
Itt felénk egyre nagyobb szakaszokat javítanak le.
Így hellyel-közzel igazam lett.
Szép nagy darabokat sikerült kijavítani, bár még mindig nem értem miért nem cserélik a teljes burkolatot.
A munka is nagyon gyorsan halad.