Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még mindig jobb mintha úgy jártál volna mint az egyszeri szőkenő....
Nyugalom... A következőn, tuti meg lesz
Sajnálom...hogy csalódást okoztam... de nem igy akartam!
azt mondta már jobb a helyzet.de aggodunk azért.nem baj ne idegeskedj.sikerülni fog a vizsga.
Sajnálom hogy nem sikerült az idő meg ma este már megjavul
Ilyen az idő
Halihó!Hát köszi mindenkinek a drukkot,de egy pont híján enm sikerült!Nem is akarok erről beszélni,mert rohadt idegse vagyok szerdán ujra! akkor nagyon remélem...
DE van ennél fontosabb is! MI van RC-51 el? Mi a helyzet náluk,tud valaki valamit? Elissám,te valakiről valamit aki ilyen veszélyes helyen van? ez olyan borzasztó....
Legyen jó idő!
Küldjed már errefelé is azt a szép időt. Fax kivan már ezzel az esővel.
én most jöttem meg mentem kb 100KM száraz út minden szuper
Azt a mediterrán kutya eget beléd! Én meg annyira nem tudtam kimenni a motorral,hogy kipróbáljam,mi lett a délelőtti szerelgetés eredménye,pedig ennél bosszantóbb nincs is.
Süt a nap
Az jó Kíváncsi leszek mennyire lesz tartós...
Esőben is nyomják.
Itt felénk egyre nagyobb szakaszokat javítanak le.
Igen most már a hírekben is az szerepelt, h komplett szakaszokat újítanak fel, nm kátyúznak... Igaz több, mint a semmi... de haladhatnának a Nagyhegy felé is... az eső meg kaptya be
Aszfaltozgatják az Eger - Sirok közti szakaszt.
Így hellyel-közzel igazam lett.
Szép nagy darabokat sikerült kijavítani, bár még mindig nem értem miért nem cserélik a teljes burkolatot.
A munka is nagyon gyorsan halad.
Azt megkaptam csak az a baj hogy nem tudom beváltani másra de végre elállt
Na,megkaptad a kiutalt esőmennyiséget te is,úgy látom. A Bükk állapotából kiindulva szerintem a Mátra sem lesz egy motorosparadicsom a hétvégén. De ne legyen igazam!
Én is remélem Vasárnap akartunk egyet Mátrázni kb 12 en lettünk volna de ez felejtős lesz
Én szépen szolok mindenkihez hétvégére jó idő lesz remélem
Na jó nem kell az ma jó lesz az valamikor a nyáron ,elég ha most szépen szólsz és kisüt a nap mi lesz igy a Mátrával?
Nem vagyok irigy hát az esőt megkaptad nem lehet mindent mert ismered a közmondást sokat akar a szarka csak nem bírja a farka
látod milyen irigy vagy bezzeg az eső megvolt
Arról meg csak álmodozzál kisfiam
Esőt meg is kaptam most az 5-lottó nyerő számait kérem