Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom miről van szó,de ne vitázzatok...
Ez valahogy engem nem érdekel....az más mikor jópofa dolgokról beszélgetünk,viccelődünk....de ez már nem az én világom..
megdumáljuk,nincs itt semmi baj
na már megint lelép
minek pilóta kedves mókus nem akarok nagyképű lenni de megyek olyan köridőt a pannónia ringen mit bármeik nagyszájú fórumozó max a karsai tomi tud valamit
nem tudod az előzményeket, egyébként nem szoktam senkitől engedélyt kérni,mindig azt tettem amit akartam,és azt is fogok,igen kemény helyeken is igy éltem,ha csibész vagy tudod miről beszélek
Na jól van nekem mára elég volt!Sziasztok...majd jövök ha nyugalom lesz!Kitartás vitatkozók!
Jajjj ez a látvány..:( a kávészürcsölgető,beszélgetső helyből hireteln mi lett..
és adtak hozzá pilótát is?
már ideje lenne
lehetünk de a múltkori fenyegtősdi nem tetszett mikor a gyerek csak bekukkantott ide
2008 10 hónapban vettem a gépet van bent 20.000 km volt vele tavaly egy esésem 2009 augusztusban leakadt a -Romák utánfujóra és bele trafáltam este akkor árkot fogott a gép de csak első kerék,idom fejodom csere volt motorikusan isteni pedig nyélen jár a kicsike nem volt még jobb motorom pedig volt 6 db és igy hogy rendszer+commander isteni lett hang és az erő is
ja értem ha elbaszod hátulról kezdheted előröl vagy ez nem az
mint az állat
én nem barátkozok
Én is szeretnék résen lenni!
látod, lehetünk akár barátok is
de résen leszünk
Ja!
Most hátulról támadok!
Megfertőztek Szikra bácsi?!Gáboré odaba**!
nekem minden tetszik
neki is csak képen van meg szóval,elérhetetlen
az egy jó kis vígjáték volt régen