Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bátor és vagány csaje vagy nem is jó a kukacos cseresznye máskor legyen kukac ne akkor
még van nem 4 óra 15 percem,hogy aludjak akkor jó éjt,béjjbi
Mokuci feléd is röpködnek a pizsamák egyet elkapunk mi is
de most tök komolyan,nekem mindig is a fa tetejéről kellettek a ropogós cseresznyék mindig meg is szereztem őket , akkor most hivatalosan is bátor vagyolok?
jó éjt neked is
Oxi!Köszi! Na elhúzott fölöttem egy pizsi,ugyhogy go to the bed!Jó éjt nektek lányok!Szép álmokat!Számoljátok a bárányokat!
Mokuci nekünk a gyógyszer szokott elgurulni nem az alma
megoldjuk
Ok!Ezt fejben tartom!
örülj,hogy leesett a fáról és elgurult hisz a fa tetején ott ragyognak a szép piros értékes almák,csak nyújtózkodni kell
Tényleg segíthetnél...ha hazajössz és netán összefutnánk,elmondanám....fogtechnika lenne a legjobb,de értek máshoz is....
Alulról,csak Ő azt hitte hogy felül van...
hát ez attól függ mi az átlag mert nem mindegy
honnan volt alulról vagy felülről? a részlet a fontos,mert alkatrészek között nagy különbség van
Ti most gondolom a nagyátlagról beszéltek hmm?
na,félre téve a viccet,szívesen segítek,csak ahhoz el kell árulnod,hogy miben szeretnél utazni,mert ha rám bízod,sok píízt hajtok ki belőled
értem jó nekik a kukacos alma is
Ezt egyszer egy volt barátnőm küldte nekem poénból....
hahaha !
A lányok olyanok, mint az almák a fán.
A legjobb csajok a fa tetején vannak.
A fiúk viszont nem akarnak nyújtózkodni utánuk, mert attól félnek h közben leesnének & megsebeznék magukat.
Ehelyett beérik az alsóbb almákkal, akik ugyan nem annyira jók, de könnyű őket megszerezni.
A legfelső almáknak csak várni kell a megfelelő fiúra, aki elég bátor lesz ahhoz hogy felmásszon a fa tetejére értük...ÉRTED
Mokuci nem rágni kell ..............
Hát azzal nem kell bánni....
nem bánok valami jól a fagyis tölcsérrel
éééééédes