Üdv. Zxr 400-ra gyári benzincsap mennyit kóstál? nem hallott efelől valaki valamit ?
És esetleg milyen motor hátsó telóját lehet beletenni a gyári "levegős" helyett?
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy a 91-es kockalámpás fejidomos motorra felrakható-e a későbbi fejidom plusz lámpa, átalakítás nélkül?
Jelenleg ez van fent.
Köszönöm!
Hello!Nekem van egy eladóm,95-ös kiadású.Jelenleg üzemképtelen állapotban van,hengerfej tömítés cserére szorul.Pályaidomokkal.A motor kb.120-150 000Ft.értékű ráfordítást igényel és 130000-ért adom.Ha kell,forgalmi is jár hozzá,ami most le van adva.A motor 3 éve áll,előtte 6-7 alkalommal használtam a ringen.Teleszkópja folyásmentes,láncszett(D.I.D X-gyűrűs) kb 3000km-t futott.2 fogaskerékpár(gyári és rövidített áttétel).olajcserék betartva,alapjáratot kivételesen jól tartotta.Kipufogórendszer nem gyári,sokak szerint 400-ast meghazudtoló hanggal.Gyári hfej tömítést adok hozzá.
Sziasztok!
Olyan segitségre lenne szükségem hogy keresek zxr 400-at papir nélkülit vagy papirral! Pályázni kellene a motor! Árban 200-300 eft szánnék rá!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Sziasztok
Tudom hogy nem 400-as de már megőrülök mert nemtalálok sehol. 1991-es kawasaki zxr250-hez keresek keihin cvk karburátormembránt olyan kellene ami a képeken látható 60mm . NAGYON FONTOS LENNE
Szerintem csak gyáriban fogsz kapni és a súberrel együtt!
Egy bontott karbit szerezz inkább!
Esetleg ZZR 400 az karbit nézd meg mert az is 30-as keihin.
És esetleg milyen motor hátsó telóját lehet beletenni a gyári "levegős" helyett?
Az a kérdésem, hogy a 91-es kockalámpás fejidomos motorra felrakható-e a későbbi fejidom plusz lámpa, átalakítás nélkül?
Jelenleg ez van fent.
Köszönöm!
06209238057
Csaba
Erdekelne a palya idom és a fejidom tarto konzol!
Olyan segitségre lenne szükségem hogy keresek zxr 400-at papir nélkülit vagy papirral! Pályázni kellene a motor! Árban 200-300 eft szánnék rá!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Ára:450000 ft
Milyen árban lehet ha lehet hozzájutni manapság egy zxr400 fronthoz?
(villaszárak összekötők kiflik sárvédő kerék)
Tudom hogy nem 400-as de már megőrülök mert nemtalálok sehol. 1991-es kawasaki zxr250-hez keresek keihin cvk karburátormembránt olyan kellene ami a képeken látható 60mm . NAGYON FONTOS LENNE
ha tudtok ilyet azt elöre is köszönöm
Válaszokat előre is köszönöm
Egy bontott karbit szerezz inkább!
Esetleg ZZR 400 az karbit nézd meg mert az is 30-as keihin.
Keihin CVK 30?
yamaha R széria
honda vfr cbr ntv