Sziasztok
Már megőrülök mert nemtalálok sehol. 1991-es kawasaki zxr250-hez keresek keihin cvk karburátormembránt olyan kellene ami a képeken látható 60mm . NAGYON FONTOS LENNE
Üdv! Még nem rendeltem, mert adódott még más dilemmája is, túlfolyik, de csak randomra, szóval tűszelep szettet is kell vennem. Kell még a váltó tengelyhez szimering, stb, stb.... A gyári alkatrész katalógusból (pl: http://www.kawariders.com.au/s... ) nézem ki a cikkszámokat és adom le a rendelést. Békéscsabán az Adamoto-ban tudnak segíteni, illetve van nekik Budapesten is boltjuk. De Pécsen a Steelhorse is tud hozni hozzá cuccokat. Igazából a rendelési idő az ami változó, mert vagy van az EU-s raktárakban vagy nincs, akkor pedig majd jön Japánból ami lehet több hét is (6-8), ezzel számolj. A jó hír, hogy rendszerint azért még tunak hozzá mindent hozni.
Üdv! Köszönöm a tanácsot, közben szétrobbantottam a sort és volt gané bőven. A karbi és a légszűrőház közötti tömítések viszont kukásak teljesen, szóval azokat rendelnem kell, komplett vezérléssel együtt. Igaz ki még nem próbáltam tiszta karbikkal, de remélem a leállási szeszélyeit letudtam ezzel.
ZXR 250 hez eladó hengerfejek , vezérműtengelyek , főtengely , hajtókarok (6db). 06202152678
06209238057
Csaba
Már megőrülök mert nemtalálok sehol. 1991-es kawasaki zxr250-hez keresek keihin cvk karburátormembránt olyan kellene ami a képeken látható 60mm . NAGYON FONTOS LENNE
Hengersorod nincs véletlenül?
én igy oldottam meg
Ugyanitt: Eladó bontott hengerfejek !
Nemtud valaki eladó ram air csöveket vagy légbeömlő csöveket ( más néven porszívócsöveket )
A választ előre is köszönöm.
Előre is köszönöm a segítséget!