Igen ez az a motor, én már üzemképesen vettem meg. Azóta mentem vele, csak most adódott egy lehetőség, hogy lecseréljem egy 400asra, és azért akartam eladni. Ha nem megy el, megcsinálom a szokásos téli javításokat rajta és használom tovább nyáron :)
Vomby! Ezt a fekete-bordó gépet árulod, vagy meg akarod venni? Beindult már? Tavasszal ugyanennyiért volt eladó, akkor a srác karbi hibásként árulta... :D
Üdv! Ha ennek a hirdetésnek a tulaja erre jár, legyen szíves írja le, hogy aktuális-e még és hogy mi van meg belőle. Ha tudna árlistát is írni, vagy küldeni az lenne a legjobb! Talán 'krir1' tette fel anno, de nem vagyok biztos benne... Köszi előre is!
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy a hátsó villán az emelőszemhez tartozó furat mekkora és milyen a menetemelkedése? Néztem egy elvileg gyári könyvet, ott nincs rajta, lehet hogy ez enmis gyári cucc rajta? Valaki tud linkelni valami jó Service Manual-t vagy gyári könyvet vagy valamit, ami használható? Köszi előre is!
Sziasztok!
Szeretnék venni egy zxr-t, első motorom lenne. Tudnátok valami tipped adni, hogy mire figyeljek a vásárláskor? Illetve ha értelmes áron lenne eladó motorja valakinek Budapesten vagy közelében akkor azt szívesen megnézném.
Mi tudunk neked segíteni új, gyári Kawasaki alkatrész beszerzésében. Kérlek e-mailben küld el a motorod alvázszámát és küldjük az árajánlatot, azonban lehet ehhez a motorhoz sajnos már nem lesz rendelhető.
91-es géphez keresek első féktárcsát, használt, de jó állapotú vagy új, de nem horror árú is érdekel.
Köszi