Sziasztok
Valakinek nincs eladó 91-es zxr hez benzincsapja vagy hogyan lehetne javítani , valamilyen más motoré nem jó hozzá? Mert most nyitva van egész nap , nem merem elzárni mert nem jó valami elvan kopva benne vagy valami hasonló. :)
Szia szerintem a karbisorod tele lehet rozsdával a fúvóka pedig lerakódással egy két órás munka kitakarítani youtubon találsz segítséget a szét és összeszereléshez én éppen most végeztem vele már csak egy pár "o" gyűrű kell amit nem szerelek vissza de az filléres dolog!
Nekem nagyon bejött a kis Ninja! Sajnos sok belőle a hozzá nem értő ember által szerelt, ezáltal kókányolt példány. Az ilyet helyre tenni elég költséges, de nem lehetetlen. Olyat kell kifogni, aminek ismered a múltját, mert a karbantartásokat nagyon be kell tartani. Akkor meghálálja a törődést, nincs vele gond. Olajcserére nagyon érzékeny, ha azt akarod, hogy fogjon a fék, le kell cserélni a fékfolyadákot is, időnként ellenőriztetni a szelephézagot, stb. A fogyasztása baráti, a gumi sincs rá arany árban. Kezdő motornak ideális, nekem is azért volt, hogy hosszú kihagyás után visszaszokjak a motorra. Mielőtt veszel egyet, figyelj oda, hogy az alkatodhoz jó-e? Eléggé hasalni kell rajta, nekem megváltás volt utána a 600-asra ülni. Hosszú túrára ezért nem szívesen indulnék vele, de napi 200 km-ig nekem kényelmes volt. Milyen felhasználásra vennéd? Szerpentinezni, túrázni személlyel vagy városba szaladgálósnak?
Sziasztok van egy karbim eladó dettó olyan mint a zxr400 asé csak 2 milivel szűkebb a csatona(külső megegyezik felfogatásnál) ,és 88 főfuvi van benne 400asként küldték nekem de nem az "igazi" ahogy figyelgetem valóban 250-es lehet?
Köszönöm a választ , először ha nem nagy gond fényképet kérhetnék róla? Másodszor pedig simán csak ha a motort szeretném megvenni arra van lehetőség?
Nagyon érdekelne most egy zxr de csak ami hibátlan állapotban van
A képeket elküldheti a : vikktorr@citromail.hu e-mail címre is
Köszönöm szépen.
Szia. DE igen, az enyémet. Nem árulom még, mert agyalok rajta, h eladjam e, hiszen ilyen nincs még 1. 8 éve van nálam.Felújított. KOmplett másik idomszet van hozzá és minden alkatrészből van hozzá egy pót. Ami, nem 1 hátrány. Viszont, így 500 ezer alatt nem adnám el, ennyi mindennel.
Hidegen indul a vas, bár 4-ig felpörög, de ahogyan melegszik az alapjárat állító csavarral leveszem a fordulatot, majd beáll normálisra. Viszont ahogyan melegszik üzem meleg állapotra úgy kezd veszíteni a fordulatból majd megáll. Szerencsés esetben tudok még játszani a gáz/alapjárat kombóval és kicsit tovább megy, de miután már tényleg meleg, leáll. Gázra sem indul csak pöfög kicsit a kipufogóba, de be nem rántja. Kezd kabarévá válni az egész. Köszönöm.
Sziasztok
Eladó egy 89` es zxr-250 A tip. motorkerékpár, akár bontás céljára is.
A motor 5 éve nem használtam, de egy száraz garázsban állt felbakolva és letakarva. forgalomból nincs kivonva korlátozott jogsival vezethető!
Csak egyben eladó nem bontom!
Amennyiben érdekel hívj tel.:0620-382-73-41
Keresek zxr250C-hez (1994 évjárat) vezérműtengelyt.