Ha szeretnél télen is motorozni,szavazz a Superbike.hu-n a HAVI SZAVAZÁS-nál.
Igényfelmérést készítek,hogy lenne-e igény egy fedett,fűtött,megfizethető...stb. pályára.Kiváncsi lennék,hogy a sport és egyéb mocikon edződött kollégák,ínséges téli időkben vagy bármikor,felpattannának-e egy-mondjuk -125-ös mocira állatkodni,ha lenne egy nagyobb csarnok,ahol ezt megtehetnék?
Szavazz vagy dobj egy üzit a bukucszoli@freemail.hu címre!Köszi!
Sziasztok lesz egy ZX750-es 94-es mocim egyedi és eladnám.1800€ +magyarosítás giga patent szalon motor eddig 10 évet a vitrinben állt, díjnyertes tankfényezése van kevés km mintha új lenne a motor 2007-től mozog kevés kilométer garantáltan sérülésmentes volt.06309606748
Üdv mindenki!
ZXR 750hez ( 1990 ) keresek szívószelepeket, vagy komplett hengerfejet, vízhűtőt, légszűrőházat, és azt a pici idomot ami a lámpa és a hátsó ülés között van!
Köszönöm!
Sziasztok!
Nem tudom hallotátok-e már?
Jótékonysági túrát szervezek CSÍKSZEREDÁBA július hónapban.
Lehet jönni motorral, autóval, a lényeg, hogy sokan elgyünk. Vagyunk már jópáran, de még nem elegen.
Akinek felkeltette az érdeklődését, kérem írjon nekem a motorostura@citromail.hu-ra, és én elküldöm részére a részletes túra leírást.
Várom leveleiteket!
Üdv:Manóbácsi
A dobokat illetően nem kaptam visszajelzést! Kérlek küldj képeket, ha lehetséges! Előre is köszönöm!
Zolee