Lx Zx
Túró
Na meg a többi nem író , de afórumot olvasó KAWA versenyzőnek,-
remélem mindenki megkapta jókívánságomat.
Szóval erőt egészséget és örömökben gazdag
boldog új évet kívánok mindenkinek.
Én meg addig is edzek Spanyol O.-ban
Sziasztok!2005-os 636-hoz keresnek egy par alkatreszt,pl.fejidomtarto konzolt,legbeomlot,segedvaz alatt levo muanyagot,ami egyben az akumlatortaro is,stb. Ha valakinek esetleg lennenek alkatreszei,kerem jelezzen!Elore is koszi! Üdv.
Eladó 2005-ös ZX-636 jobb oldali lábtartókonzol. Az alsó fül repedt, de hegesztés után teljesen használható, pl. pályára tökéletes. Ára 5,000 Ft. (Új ára 20,000 Ft.) 30/594-1628
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy normális dolog-e egy 2004-es ZX10R-nél, hogyha 80 és 90 körül elengedem a kormányát, akkor egyre nagyobb amplitúdóval elkezd szitálni? Ugyanis az egyik barátom motorja ezt csinálja. (Kormánygátló nincs rajta). Én ilyet még soha nem tapasztaltam. Okozhatja ezt a gumi? Kérlek segítsetek! És a gyári futóműbeállítást meg tudjátok mondani? Kösz előre is.
Körvonalazódik egy vasárnapi "túrácska". Ha vkit érdekel. Győr környékéről van startovi ozvenyi. Visszatérés estefelé.
Tervféle: Csak terv!!! Nem vagyok diktátor, moderátor, stb.!!! Ha van jobb ötlet, közösen eldöntjük a helyszínen!!! A lényeg; mindenki érezze jól magát!
Indulás Győrből Rajka fele 10 körül (Rajka előtt lesz egy kis privát dolgom-nem sok idő). Átlépjük a határt, elmegyünk Pozsonynak, aztán fordulunk is Ausztria, és az Alpokalja fele. Tekerünk egy kört Ausztriában közös döntés alapján St. Pölten fele, vagy Bécs fele, vagy Fertő-tó fele, ereszkedünk délnek szépen, majd mikor jónak látjuk visszafordulunk a határ fele (lehet Sopron, Rábafüzes, stb. átkelőnél). Visszatérve Magyarországra a dimbes-dombos utakon elindulunk észak fele, és remélhetőleg a nap végére még szépidőben hazaérünk. Én spec Rajka mellet alszom.
Ja és mégvalami: Lehetőleg no autópálya!!!! 1 km sem!!! Nem száguldozni, nézelődni szeretnénk.
Ha érdekes, írjatok
megkaptam!
válaszoltam!
nem vagyok irrigy.
szerelőnek mehetek? :o)))) ezer euros bér meg szállás, s ott is vagyok! :o)
olcsó vagyok.... :o))