Khm.
Vettem egy újabb őskori leletet, igazi ZX-Klub tag lehetek végre :) Megnézem vele a pályát idén egy kicsit. Jöhet a fika, de vigyázat, ezzel állítólag már lehet kanyarodni, nem úgy, mint a ZZ-R-rel!
Szia Túró!
Holnap crossedzés Monoron! Találkozó 10:45-kor a Monoron lévő 4-es úton a Csévharaszti leágazásnál. Megadom Atom számát ha irsz ide egy mailt: wilson@pr.hu
WilsonCap#95
Kawasakis Ruhák érkeztek a Békéscsabai Kawasaki márkakereskedésbe. Nagy választék. Rengetek póló és egyéb ruházat....
Amit feltétlen ajánlanék : Kawasaki Ninjás motoros kabát!! Dainesse által gyártott, külön a Kawasakinak!
Protektoros. Lime Zöld színü!!
Hello! Itt van egy kép, az ár: a srác 40e Ft-ot gondolt érte, de szerintem alkuképes. A valóságban ettől sokkal jobban néz ki, és ez direkt ZX9-esre való.
Hááá mijezaszaaaaar???
Na jól van pék barátom el kell ismernem az a Muzzy cucc nagyon ott van a szeren!
Figy lassan összefuthatnánk és cserélhetnénk egy körre! Te is mehetsz az 1200esemmel és én is a tieddel! Nah?
Ja tudom sosem veszem fel a telefont, mekkora kötsög vagyok..de tod van aki péntek délután még melózik!
Hello! Az egyik barátomnak van egy Yoshi Rs3-as rozsdamentes dobja eladó . Mennyi pénzt adnál érte? (szép állapotban, 2 nagyon pici horpadással az oldalán)
eladtad a zzr?
kurva jó. csináltass licencet, oszt gyere. április 1 h.ring!
április 5 P.ring!
Nem tudja esetleg vki 2002-es Kawasaki ZX636R színkódját?
Vagy esetleg ötlet ,h honnan lehetne megszerezni?
köszi a segitséget márkatársak
Vettem egy újabb őskori leletet, igazi ZX-Klub tag lehetek végre :) Megnézem vele a pályát idén egy kicsit. Jöhet a fika, de vigyázat, ezzel állítólag már lehet kanyarodni, nem úgy, mint a ZZ-R-rel!
sajna ezt már nem olvastam :o) de oda találtam végül.
most szombaton remélem már motorral :o))
Holnap crossedzés Monoron! Találkozó 10:45-kor a Monoron lévő 4-es úton a Csévharaszti leágazásnál. Megadom Atom számát ha irsz ide egy mailt: wilson@pr.hu
WilsonCap#95
Amit feltétlen ajánlanék : Kawasaki Ninjás motoros kabát!! Dainesse által gyártott, külön a Kawasakinak!
Protektoros. Lime Zöld színü!!
Térj be, és nézd meg !
nem tudja valaki véletlenül, hogy hol nyílik most új márkakereskedés?
Köszike
Zsu
www.brorganisation.hu
Te csak álmodozzál az 1200-esedel
Ja már összefuthatnánk, de Te vagy dolgozol vagy nem veszed fel a telcsit
A számod meg kűűűdjed!
Na jól van pék barátom el kell ismernem az a Muzzy cucc nagyon ott van a szeren!
Figy lassan összefuthatnánk és cserélhetnénk egy körre! Te is mehetsz az 1200esemmel és én is a tieddel! Nah?
Ja tudom sosem veszem fel a telefont, mekkora kötsög vagyok..de tod van aki péntek délután még melózik!
Ja már nagyon rég
Persze, hogy hallgathatod majd a szörcsögését. Kicsit hangosabb, mint amikor az ovisok nyomatják szívószálon a kakót
Alapisti!
Köszi! De még ezután milyen szép lesz!
Ezer éve...
Hudecéééép. Remélem azt a szapora levegővételt és szörcsögést is hallhatom tőle nem sokára.
Pusza
Zsu
Na mit szólsz a vashoz?
Mostanában kicsit szaporábban veszi a levegőt és szörcsög
hívj a kawa felnimatrica miatt.20 983 0981
mi az hogy hello Túró?? A többiekkel mi lesz Te kis Te... Várjuk a tudósításodat!!
LX
engem érdekel dob a zx 6-hoz.2005ös