Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rigó! Te mé nem mégy má kifele Anglikániába... ?

Saját boltom
Ja rosszul olvastam!
Hidd el Szeki fogtak is melettem csukát, rendessen mivel nekem volt gumicsizmám, az összes idegen baleknak én szákoltam Tehát ha azt nézzük, akkor azokat a halakat is én fogtam...
Akkor a mai teljesítményem: Csuka: 2,5 kg. 3 kg, 4,1 kg, 4,75 kg.
Ponty: 1,5 kg, 3,5 kg
Saját botom által elért eredmény: mérés nélküli sacc: ponty kb: 2,5 kg, kárász: megközelítőleg 10 kg...
Hali! majd kihalászom valahonnan azt a ,,cápát" Köszi!
pipi má csak süllőt és csukát lehet fogni ilyen hideg vízben,de a halboltban ásványvízben úszíkálnak a prédák.
Áááááááá,tuti ps!
Most mennyi a kilója a Tuskóban? Bogyóéknál csak azért nem fogtál, mert nem tudtad hol a bolt

Szép képek!
Ez ismerős!
Az lesz a karácsonyi ajándékod, hogy összeáll a motor? Tavasszal örülni fogsz neki, hogy összeraktad.
Nem, de a f@szom má kinőtt...
Pipi,nem uszonyodsz még a haltól?
Nálam mindíg van én nem Bogyesz vagyok...
"rogyásig fogtam..."
Gondolom fényképező éppen nem volt nálad!
Szeva Edámi Az ilyen koszos-krosszos kérdésekben "Motoros Isten" Cápa a szakavatott, bár Ő amatőr műkedvelő , mostanában nem járt erre de mintha el is akarná adni a gépét...
Máma pecázni voltam... ÁÁÁ ne is kérdezzétek, rogyásig fogtam magam...

Te Szeki? Mi a te műhelyed roller-gyár...?
Hali! Zala megye, Nagykanizsa-Murakeresztur közt össze vissza, Bajcsai homokbánya, meg kis tavak, erdők közt... Régen nekem is volt quadom, majd egyszer szeretnék vmi nagyot abból, csak 200asom volt.
a vagány tulaját egy kis balatonnyi tócsában megakadt hátsó kerekék miatt dobta le a quad, megíjedt.
Mos jön a quad szezon minek e-mosni
most végeztem a quad takarítással,itt nálunk most szabadult ki minden 1-2hengeres motoros,színezik is rendesen a kipufogót.
hali! hooool nyomtátok az izi rájdert?
Sziasztok! A nyomi biztosító még mindig nem mond semmit... már eléggé idegesítő....
Rakok fel pár képet a múltkori ,,crossozásról"...

Tényleg, nemsokára veszek crossot a 9es mellé, valamelyikőtöknek van esetleg Cr, Kx, Rm stb crossa, vagy vmi frankó endurója? tanács miatt. Előre is köszi! Eladó a ,,sufnituning MZ-m"
Ezze még várjá 200 évet!
mini sírkert, kinek hol? nekem pl az udvarban!
szóval ez is megvan! összerakódott!
ez is megvan még sincs este! összerakódott.