Szegényke most nem olyan szép. Elfikáltam vele eringen 1 hónapja (kicsit hideg volt, nap sem sütött, fehér aszfalt, lapon kicsúszott alólam). Komoly baja nem lett, de az idomok kaptak...szóval most folyik a helyreállítás. Jövőre kap pályaidomot, ha nem cserélem le
Szerintem ez a legcsolóbb "kínai" e-bayes plexi, meg itt is árulják a képesmotoron ha rákeresel a motorplexire vagy mi a rákra...
Puig, MRA, F.fabbri...én ezekből válogatnék, igaz 3x annyiba kerülnek.
Kedves zx9 tulajok úgy néz ki hogy hétvégén már én is ebbe a körbe fogok tartozni!Barátom eladja a 9-sét és így mindketten jól járunk! Ő lesz az igazi! :)
Csatolok egy képet egy 9-ről a rajta lévő plexi érdekelne hogy hol lehet ilyet kapni mert amiket eddig találtam egyik sem ilyen hanem középen van egy kis valami "buboréknak" csúfolt valami?
Valószínűleg tegnap este elhagytam a 10-est amit Lengyuszka adott a gumiért
Ha eddig nem szólt aki megtalálta,,ne is szóljon legyen szíves.Ugyse lesz már meg sajnos....
A telótokban volt,és kiránthattam este a telóval együtt
Köszi Himi de semmi baj. A jövőhéten meg rendelem az EBAY ról. Sajnálom hogy nem tudtam menni. De egyszer nekem is lehet hiányozni. Max Fazi nem tudta stírolni az órám
jujj.....
nem tudnak azok sokkal többet mint a '99 széria..
Puig, MRA, F.fabbri...én ezekből válogatnék, igaz 3x annyiba kerülnek.
Ő lesz az igazi! :)
Csatolok egy képet egy 9-ről a rajta lévő plexi érdekelne hogy hol lehet ilyet kapni mert amiket eddig találtam egyik sem ilyen hanem középen van egy kis valami "buboréknak" csúfolt valami?
Koszi a meghivast pipi!
Fasza colt a buli!
de má nem érdekel...... kicsit szarul esik hogy nem kérdezte meg hogy kié lehet.....
Ha eddig nem szólt aki megtalálta,,ne is szóljon legyen szíves.Ugyse lesz már meg sajnos....
A telótokban volt,és kiránthattam este a telóval együtt