Így kép alapján jónak tűnik,de ki tudja mikori a kép?De előtte is kawádvolt és kék tehát szerintem tudod a dolgod,1kicsit alkudni és mosolyogva haza vinni.
Halló emberek . Minden forumtalistól szeretnék bocsánatot kérni főleg pipitől! Sajnos nem tudok visszamenni majd legközelebb bepótoljuk Örultem hogy személyesen is találkohattam veletek. Igazi faszagyerekek vagytok!44
izirajder jókor kérded. Holnap kezdődik az éves kilences fórum buli. Vagyis nem sokan lesznek a fórumon. Egy két dolog esetleg. A km alapján még még elfut jó pár km ert azzal a lánccal. Gondok nem nagyon szoktak jönni csak a szokásos. Nézd át tüzetesen és ennyi. Ha már kergettél 12 est akkor tudod hogy mit nézzél rajta. Lesz it egy két emberke aki majd okoskodik hogy szar a fék ,nehéz, nem jó a futóműve stb. De ez marhaság. Korához képest még szép a menet teljesítménye ( biztos nincs a12 es szintjén ) de azért tud menni és lehet lábtartóig borigatni. A kép alapján jól nézz ki ,2000 vagy 2001 es . A hátsó kapaszkodót már leszedték ahogy látom. Ha meg veszed akkor a szokásos, olaj, szűrők csere egy szinkron és dzsíííííííííííííííííííííííííííííííííí
íí. Szerintem jó választás. Az enyémben 73000 km van és még szépen megy. Igazi traktor, nem lehet kinyírni.
Sziasztok!
Kinéztem most magamnak egy Zx9r-t és olyannal fordulnék hozzátok hogy minél több infót szeretnék megtudni erről a példányról!Ha valaki esetleg ismerné megköszönném ha írna róla hogy érdemes e utaznom 200km-ert meglesni!
Még annyit kérdeznék hogy ebben 51ezer km van itt esetlegesen milyen gondok szoktak már kijönni?Tavasszal adtam el a Zx12r-met 62ezerrel és még gyári vez.műlánc volt benne és a motorjához nem volt nyúlva kivéve egy felesleges szelepszárszimering garnitúra csere!Néhány tanácsot írnátok hogy miket lessek meg ezen típuson ennyi km-nél?!
Pipi gondolom már csak vasárnap este olvasod a fórumot. De mivel a tel számod nem tudom akkor ide írom. Sajna melóznom kell úgy hogy most először kihagyom a bulit . De azért jó szórakozást mindenkinek.
Himi ha netán Szeki elvinné a púpot akkor hazafele dobd már be
íí. Szerintem jó választás. Az enyémben 73000 km van és még szépen megy. Igazi traktor, nem lehet kinyírni.
Kinéztem most magamnak egy Zx9r-t és olyannal fordulnék hozzátok hogy minél több infót szeretnék megtudni erről a példányról!Ha valaki esetleg ismerné megköszönném ha írna róla hogy érdemes e utaznom 200km-ert meglesni!
Még annyit kérdeznék hogy ebben 51ezer km van itt esetlegesen milyen gondok szoktak már kijönni?Tavasszal adtam el a Zx12r-met 62ezerrel és még gyári vez.műlánc volt benne és a motorjához nem volt nyúlva kivéve egy felesleges szelepszárszimering garnitúra csere!Néhány tanácsot írnátok hogy miket lessek meg ezen típuson ennyi km-nél?!
Itt a link a hírdetésről!
Himi ha netán Szeki elvinné a púpot akkor hazafele dobd már be