gyenge a sofőr hogy onnan nem birt kijönni vele ha látná én hol jártam vele, a sirás rá jönne főleg mikor a férjes asszony udvarából kapun keresztül ki hajtottam
sőt ez a rohadék gép valahogy sunyiba frissítette magát és az összes bővítmény oda lett így linkelni sem tooook
ha rábírom venni a csákót aki tisztítani szokta akkor + fél pálesz ha letílt minden frissítést. vagy egy év múlva frissül vagy feltöltöm a doboszkát vízzel
nem úúúútálom ezért is kérdezem a profit.
a jelszavamat is a gép tudja, én nem
csak üzennem kell olyannak aki még nálam is az email fiók jelszavát sem tudja.
a brembóhoz akkora kar jár hogy swarcnéger kéz kell hogy elérd.
ahogy érzed, itt nem az ár a lényeg, hanem az hogy, itt sok 9 tulaj polcát ékesíti egy felújító szett ami nem jó semmire. a 636-os cimborám is rendelt egyet, jobb lett jobb lett nyugtatgatja magát de jó nem lett
van még egy hirdetve 1.3 ra komplett pályaidom szettel, sok extrával. a felesleges gyári idomszett jó eladásával még a milla alá is szorítható az ár, és az a gyorsváltó na az ott van
mostanság nem lesz olyan ócccsó 10R a piacon ami elérhető lenne melós ember számára. a fék felújító szettet ne vedd meg nem fog jobb lenni, most fogok a sajátommal kísérletezni, megírom a végeredményt. viszont beszéltem olyan 10R tulajjal aki streetfightert faragott az idomos motorjából
De nagy kinok aran kirangatta a kocsijaval
Egy kis godorbol mar kisem tud jonni
Pedig LKangyusz bizott benne
Ez matortentt
sőt ez a rohadék gép valahogy sunyiba frissítette magát és az összes bővítmény oda lett így linkelni sem tooook
ha rábírom venni a csákót aki tisztítani szokta akkor + fél pálesz ha letílt minden frissítést. vagy egy év múlva frissül vagy feltöltöm a doboszkát vízzel
a jelszavamat is a gép tudja, én nem
csak üzennem kell olyannak aki még nálam is az email fiók jelszavát sem tudja.
letöltöm,feltöltöm
ahogy érzed, itt nem az ár a lényeg, hanem az hogy, itt sok 9 tulaj polcát ékesíti egy felújító szett ami nem jó semmire. a 636-os cimborám is rendelt egyet, jobb lett jobb lett nyugtatgatja magát de jó nem lett