oktató filmnek téleg el menne mert ruha nélkül ne motorozzatok de vazeg itt már olyan legendák,mondák szálnak hogy majd meg esz az ideg........de már inkább kacagom a sok barmot tegnap 20 percet vitatkoztam a szomszéd asszonnyal hogy ő már látta az interneten a videót mondom és hogy marha néni mikor nincs fel töltve sehova? aszondja ők már a szomszédokkal meg nézték és ne állitsam már hogy nem én vagyok és hogy jó gyorsan mentem meg fel bőgött a motor akkor tudták hogy baj van( azonnal le állt ) és hogy az árokból huztak ki 4-en de a leg jobbat ma este halottam egy kocsmában azért nem tudtam el adni a motort mert mi előtt meg vette volna a vevő(TE PIPI) összetörtem totálkárosra tehát itt annyi Anderzen meg Csukás István van hogy beszarás
Istenemre mondom nagyon szívesen megnézném
De egyenlőre azt sem tudom meghalni mikor lesz időm
Hétköznapokon reggeltől-estig dolgozok. Azon a hétvégén amikor nem dolgozok akkor meg iskolában vagyok
Mind a két cégnél most van szezon. A bogyeszéknál eltöltött 5 napom volt az évben az utolsó összefüggő 5 szabadnapom karácsonyig
Akkor mondogattam is egyikőtők-másikótoknak, hogy gyakorlatilag veletek töltöttem az éves szabadságom felét
Na felpakolom a verdát azt húzok haza aludni. Holnap megint egy kellemes nap 10 tonnát kell lerángatni egy teherautóról
Még Ö sem ért haza ugyanúgy ahogy én sem
A melóhelyről nyomom
De megírok még két számlát meg két szállítólevelet, meg feltöltöm az ótót azt fél tizenegyre már otthon is vagyok
Bogyóka..mit csináltál te drága a bulitokon?képek vannak?
Valóban ezért nem vettem meg
fazi jól mondta, csak azt már le kellett volna ott forgatni.
De egyenlőre azt sem tudom meghalni mikor lesz időm
Hétköznapokon reggeltől-estig dolgozok. Azon a hétvégén amikor nem dolgozok akkor meg iskolában vagyok
Mind a két cégnél most van szezon. A bogyeszéknál eltöltött 5 napom volt az évben az utolsó összefüggő 5 szabadnapom karácsonyig
Akkor mondogattam is egyikőtők-másikótoknak, hogy gyakorlatilag veletek töltöttem az éves szabadságom felét
Na felpakolom a verdát azt húzok haza aludni. Holnap megint egy kellemes nap 10 tonnát kell lerángatni egy teherautóról
A melóhelyről nyomom
De megírok még két számlát meg két szállítólevelet, meg feltöltöm az ótót azt fél tizenegyre már otthon is vagyok