Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt a szájba baszott sport motort állandóan frissítgetni kell, most valami adobe-t kér, nem jelenik meg a videók rész.
részlet: a vizparton nem pofázunk. ha ez nem sikerül ne indulj
Sziasztok!
Eladó a gépem, ha valakit érdekel szóljon vagy ha ismertek valakit aki jó állapotú RSV-t venne. Az ár: 650000Ft. Részleteket: 06209308413-as számon. Továbbá a galériámban megtekinthető két gyönyörűséges Pannónia is eladó, nyomott áron.

Üdv. Imre
le van beszélve hivj fel jogy mikor jönnél és el mondom a részleteket
Na mi a pálya bogyesz tudok menni pecálni
tegyed felfele, had szóljon.
nem volt változás, hivatalosan C1=98, C2=99.
majd 2000-től változik a karbi.
Szeki 98as évjáratnál voltak a karburátoron változtatások? A sógor szerzet egyet és így volt fel címkézve zx9r-98/2.
Na mindenki készül az iskolára?
1. jó estét.
húztad szét a telót? satu alu pofa kocc kocc és szétcsúszik
a telórol letört egy fül ami tartja a sárvédő oldalidomot, amúgy is ragasztva volt de annyira erölködtünk amikor húztuk szét a telót (szimering csere volt) hogy letört.
tán te is túlhúztad az olajleeresztő csavart?
Mit akarsz ragasztani?
pont a tegnap dobtam ki a dobozát de van 2 fajta is.....1-ik olyan mintha 2db inyekciós tü lenne össze dolgozva,fehér és fekete létyó,a másik gyurma rud.simán össze kel gyurni mint a gyurmát aztán köt mint a beton.......furhatod ,csiszolhatod,de sajnos a nevüket nem tudom........1000 és 3000,forint darabjuk......és a hőt és az olajat is birják
Diamant!
Srácok tudnátok ajánlani valami nagyon erős fémragasztót ami az alumínumot megfogja?
2.én nem most sajnos
1 meg korán is kelek