Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem nem nyalt nekem lebaszott 1 akkorát........
csak tudnám hogy othon hova lesz a bátorsága
eggyetlen kérése volt hogy semmi 1 kerék
Ja elöször leitat utánna eljárja a legós hastáncát és kiválaszt valakit akit összenyalhat
épp az hogy semmi be ugy kalimpált mint egy bagzott macska volt egy enyhe kanyar a falu közepén,140-nél már igen csak lapon kell menni na oda begurultam a Pipivel sisak nélkül(rajtam volt)papucsban 130-al finoman lassitok,erre a Pipi elkezd kalimpálni mint a rolleren és üti a hátam hogy gyorsabban náha még a gáz kart is majdnem el érte
ja!hát nem 1 talpnyaló!
Pipiböl mindent kinézek ha vissza nézitek a talolkozos képeket nics olyan buli hogy ne nyalja valaki arcát a legutolson ép az enyémet ezek után hogy hogy fogta meg magának a Bogyot jobb ha nem tudjuk
gyanús ez a dicséret!tán az asszony írogat?vagy csak diktál?helló Andi!
ennyire sokba van
Vele is köröket rajzoltál az aszfaltra vagy egyenesen is mentetek?
Dehogy is inkább azt a drága asszonyt
miért?mibe kapaszkodott?
az igazi neki megfelelö gépet te küldted neki postán azzal szerintem a Pipiné is kibékülne
jah a lovét féltetted
Persze mert az asszony elhúzott vagy 240-nel oszt a pénz meg nála volt valahogy utol kellet érnem,ez csak elég inspiráló
nálunk a szomszédok nincsenek ithol
aSzeki bálnájával én is el vittem a Pipit ha emlékszel mögöttem is alakitott
Már megint aludni mész ?Nekem is van egy ismerősöm állítólag az is mindennap alszik kész luxus
ahogy tellik mullik az idő az a rosz bordo zsiguli hangu 9-es átlépi a hangsebességet.....és gp ben Rossi csak második helyet tudta megszerezni mögötte
nem nem m5ön 160-al mentél mentem utánad odival
cakát emberek
Én is mindig kihozom belőle a maximumot nem tehetek róla hogy az 120
akár csak nálatok!
Én nem tudom tud-e motorozni egyszer láttam motorral de abba a hangután 1500-as zsiguli motor volt utasként is elég rosszul festett majdnem felboritotta a Fazit.