üdv! ha a pumpa membrán része rossz akkor nem tol elég cuccot/vagy semmit, ha a reléje k.o. akkor hol tol, hol megáll vagy összeég és állandóan tol. de ahány pumpa annyi eset. a vezérlő reléje ritkán hal meg.
a kuplungot én is szétszedtem mert nekem is csörgött a lánc, de nekem be ékelődöt a feszítő, én az alu házat cseréltem ki, de még nem volt idő próbálni, a kuplungban pedig találtam egy tök simára kopott betétet, ezért nem oldott rendesen, amikor bele került még fain volt talán a ringi 2X20 perc ette meg?
ezt már én is néztem de szerintem nem,,,,,,,tudod nekem 2volt ilyen,1ik gyári,másik püfölős a gyárit az ij gazda tele aggatta matreicákkal(levonó)szerintem még a tank belsejére is rakott a püfölőst meg szépen vissza állitották gyárira de azon arbus van
Na szia!Be lett indítva a motorom,megszünt a lánc hang teljesen,meg el se hinnéd de maga az ac pumpa volt szar a kurva annyát,most bele raktam egyet de ez se 100-as,de megy vele,látok ott egy kupplung kosarat szét szedted a motorod?
a kuplungot én is szétszedtem mert nekem is csörgött a lánc, de nekem be ékelődöt a feszítő, én az alu házat cseréltem ki, de még nem volt idő próbálni, a kuplungban pedig találtam egy tök simára kopott betétet, ezért nem oldott rendesen, amikor bele került még fain volt talán a ringi 2X20 perc ette meg?
coffee time!
Van hibátlan AC-m a motorodhoz.
üdv
Biztos mindenki motorol