Na emberek ma jött egy mail a hirdetésre melyikőtök volt az a semmire kellő aki küldte? Itt a pontos szöveg-( hej wazze szíp a gíp ,oszt hogyé adod? :D)
hülyék! erdőbe fát!
minek, hogy egy astra keresőre ne 200 hanem 500 találatot adjon! ezek háttal ülnek be a moziba!odakinn is felmegy a jármű ára ott sem sutyerákok dolgoznak a júróért. ahogy a románok elkezdték hordani azonnal + 20 % dobott a német piaci árakon, és ők minden szart elhoztak, majd a finnyás magyarok alkudoznak két karcon bolgár litván lengyel viszi ha karcos hanem.
szeva! múlt héten 670 m 50-es kpe-t terítettünk hálózatinak a két főnökömmel együtt. nagy vagányan letettük 3 óra alatt, de a két főokos nem rögzítette homokkal a toldásokat, ráadták a nyomást és egy óra alatt 10 m3 víz fogyott, négy helyen jött fel a nyomvonalon a buzgár 1m mélyről.
Klackókám láttalak elsuhanni a kecskeméti úton csütörtökön mikor hívtál intettem de merev nyakkal az utat bámultad.
Aznap épp 18 órát dolgoztam a héten eddig 62-őt, + rájön a ma teljes délután De holnap van egy szabadnapom
valahová pecázni megyek
az út hibája. nincsenek kanyarodó sávok, gyorsító lassító sávok.
gyári dobbal donorként közlekedünk, a nyitott dobért a nyomorultak verik a nyálukat. a 2000-es lámpáját ha nem veszi észre akkor mit lát a nyomorék. nem volt beállítva a lámpám így országútival is simán járkáltam nappal, most hogy a 35-ösön egy este belőttem őket már zavarja a szembejövőket, villognak rám én meg intek hogy "köszi" hogy észre vettél.
délig meló van, mert megnyúznak a tetősök és elevenen sütnek meg a kátránypapírjukban ha nem lesz lemez hétfőre. lapos tető szigetelés minden fronton, 2km lemezt kell lenyomnom úgy hogy ma mellé álltak a raklapnak és felpakolták mindet a szállító járműre és néztek ám bután rám: és a többi
Jó estét mindenkinek!
A közelbe nálunk is történt most hasonló,kifordultak az egyik srác elé a polgári elkerülőn,a kocsi orrát kapta el,az egyik golyszli bánta...
minek, hogy egy astra keresőre ne 200 hanem 500 találatot adjon! ezek háttal ülnek be a moziba!odakinn is felmegy a jármű ára ott sem sutyerákok dolgoznak a júróért. ahogy a románok elkezdték hordani azonnal + 20 % dobott a német piaci árakon, és ők minden szart elhoztak, majd a finnyás magyarok alkudoznak két karcon bolgár litván lengyel viszi ha karcos hanem.
na remélem nem nekem kell kiásni az iszapot.
mindenki megint kocsit hoz
link
Nyugaton egy bontóba, még akár lábon is el tudnál vinni 7-9 éves autókat szinte hiba nélkül
Aznap épp 18 órát dolgoztam a héten eddig 62-őt, + rájön a ma teljes délután De holnap van egy szabadnapom
valahová pecázni megyek
gyári dobbal donorként közlekedünk, a nyitott dobért a nyomorultak verik a nyálukat. a 2000-es lámpáját ha nem veszi észre akkor mit lát a nyomorék. nem volt beállítva a lámpám így országútival is simán járkáltam nappal, most hogy a 35-ösön egy este belőttem őket már zavarja a szembejövőket, villognak rám én meg intek hogy "köszi" hogy észre vettél.
A közelbe nálunk is történt most hasonló,kifordultak az egyik srác elé a polgári elkerülőn,a kocsi orrát kapta el,az egyik golyszli bánta...