Edem ne add el a gumikat, hátha lesz újra kawaest! A motort meg ne pocsékold el 700-ért. Lehet venni 98-asokat 500-ért de azok olyan állapotban is vannak.
Múltkor levettem Bridgestone Battlax Racing gumijaim, továbbadnám ha érdekli esetleg valamelyikőtök.
Tapadós, nagyon jó gumi, én szerettem. Kopásjelzőig van vágva, a méretek az adott helyeken valósak, közepe kopottabb kicsit. De még egy jódarabig elmegy.
120/600 és 190/645 2008as gumik, áruk párban 11.000 postával!
A ninjám még 800ba sem kelendő egyelőre, 700as ajánlatokkal meg már tényleg ne röhögtessenek az emberek. Ez a motor úgylátszik tényleg nekem való, és meg kell tartanom
Üdv Tomi,Kenéz Zoli vagyok!Ugyanarról a személyről lenne szó,mint a multkor,csak a szitu fordított,és ő a "szenvedő alany".:)Semmi extra,csak megjelenés kellene.A többit,ha lehet telón.A számom picit visszább.Csörrents meg légyszives,visszahívlak!Előre is köszönöm!
Hello! Nem tud valaki olyan matricásról, aki metál matricát is tud legyártani, eddig a Kawa szalonon kívül nem találtam mást:(, ott meg a matrica ára 35000 ft az meg elég húzós:(
Üdvözöllek!Te voltál Tevének Hajdúsámsonban tavaly?Ha igen,csörrencs meg légyszives,visszahívlak,lenne egy hasonlo mutatvány.A többit telón.Előre is köszönöm!
Múltkor levettem Bridgestone Battlax Racing gumijaim, továbbadnám ha érdekli esetleg valamelyikőtök.
Tapadós, nagyon jó gumi, én szerettem. Kopásjelzőig van vágva, a méretek az adott helyeken valósak, közepe kopottabb kicsit. De még egy jódarabig elmegy.
120/600 és 190/645 2008as gumik, áruk párban 11.000 postával!
A ninjám még 800ba sem kelendő egyelőre, 700as ajánlatokkal meg már tényleg ne röhögtessenek az emberek. Ez a motor úgylátszik tényleg nekem való, és meg kell tartanom
Köszi a sört, jót büfögtünk tőle!
Vele lehet csak rá kell nézni arra a bérgyilkos fejére...