ok.tudom csak leister én is érdeklödtem miért mit tud ez aztán felvilágositottak hogy nagyon strapa ipari gép és a höfok tartása +- 1-2 c-fok többi akár 10-20 fokot is téved és avval nem lehet jol hegeszteni
na látod ő az igazi, tolerál egy kis pocakot is az üléspozíciója, meg van a súlya és a futóműve is a magyar úthálózathoz, de pár fekvő disznó fiaztatót is kibír-tapasztalat-. mérsékelt fogyasztással is 200 fölé tudod küldeni, egyedül pót karbisorod legyen hozzá.egy jó választás a többi zx9 el egyetemben.
csak kizárólag versenypályára, akinek van azt mondja az első szériától kezdve csak tükörsima aszfaltra való. rossz úton elpattog az első futómű, ha fel puhítod nem élvezed a nagy tempót vele.
igen mivel basi csak hibásakat talált 30 pénz alatt, veszek egyet és össze is bútorozhatok vele meg a 220v konnektorral mee ha meg jön a meleg akkor csetlenek botlanak a" mot-oroszok" és ha meg tudják hogy mi lapul a szekrényben akkor nekem nyekk!
szal sch ha találsz leister márkájút akkor érdekel, nem megélni akarok belőle, de ha elreped a műanyag akkor nem kell még letérgyelni egy hegesztő előtt sem hogy legyen-óhajtsa meg heggelni a cuccomat.
mondjuk én már le szoktam a műa. idomról, és a SASON is üvegszál leledzik, persze lehet röhögni rajta, de mikor le tettem egymás mellé az üvegszálas és a gyári idomot, nem volt kétséges melyik dőlt oldalra és mééket lehetett volna el törni egy újjal. a huhuki más anyaggal és puhább müa.-ból önteti az idomot, a bogyesz idomja vastag és hajlékony . a kawa törik reped. az üvegszál meg csak kopik.
akkor 13 pénz magyarba, megtennéd hogy elküldöd a választékát vagy a light blut és a light smooket hogy meg tudjam mutatni a csákónak, + az utalás összege akkor full 15 pénz.
asszem valami 12000 volt,de ő jobban tudja
basi te hol nézed? tudom neten -tévén.
'98-99 re,
mostmá nem kell mert itt a füstszínű bubis
szal sch ha találsz leister márkájút akkor érdekel, nem megélni akarok belőle, de ha elreped a műanyag akkor nem kell még letérgyelni egy hegesztő előtt sem hogy legyen-óhajtsa meg heggelni a cuccomat.
mondjuk én már le szoktam a műa. idomról, és a SASON is üvegszál leledzik, persze lehet röhögni rajta, de mikor le tettem egymás mellé az üvegszálas és a gyári idomot, nem volt kétséges melyik dőlt oldalra és mééket lehetett volna el törni egy újjal. a huhuki más anyaggal és puhább müa.-ból önteti az idomot, a bogyesz idomja vastag és hajlékony . a kawa törik reped. az üvegszál meg csak kopik.
Itt meg tudjátok nézni milyenek vannak neki!