Én biz csinátam
valamikor még 2002 körül
Fater az üzembe vett egy kenyérsütőgépet, akkor az még újdonságnak számított Hát nem arattam osztatlan sikert
Egyszer a cigány amikor betört elvitte
A mikró tetejéről vitte el Hát összetettem a két kezem, hogy a mikrot ott hagyta azt a mai nap használjuk, a kenyérsütő gépet meg már évek óta nem használtuk mielőtt lába kélt...
Na mi van himi lapátra tettek
Péklapátra
Én mondtam, hogy a 2 számmal nagyobb műbrokit vedd a lyánynak karácsonyra Bármelyik lyány megsértődött volna a helyében egy kis kaliberrel, mint amit te is hordasz...
Az asztalos munkához nem ért Belefeccölt és inkább pékséget nyitott. De ahogy a morzsalékos kenyerét nézem ebből se lesz nagy biznic
Ezt hívják úgy, hogy "nehéz kenyér..."
nem váltogatom a nőket,ez egy kicsit morbid kifejezés
eddig mindíg én álltam tovább,na de ez sztem magán ügy.
A farokállásról volt szó,nem az én magánéletemről asszem
néztem én is a kawánál,van/volt 15000 pézé
pedig nagyon szííííp
valamikor még 2002 körül
Fater az üzembe vett egy kenyérsütőgépet, akkor az még újdonságnak számított Hát nem arattam osztatlan sikert
Egyszer a cigány amikor betört elvitte
A mikró tetejéről vitte el Hát összetettem a két kezem, hogy a mikrot ott hagyta azt a mai nap használjuk, a kenyérsütő gépet meg már évek óta nem használtuk mielőtt lába kélt...
De vigyázzá, kikérdezem Erikát.
azt a kis szart?
ááááááá
most ilyenen agyalok
Péklapátra
Én mondtam, hogy a 2 számmal nagyobb műbrokit vedd a lyánynak karácsonyra Bármelyik lyány megsértődött volna a helyében egy kis kaliberrel, mint amit te is hordasz...
Ezt hívják úgy, hogy "nehéz kenyér..."
eddig mindíg én álltam tovább,na de ez sztem magán ügy.
A farokállásról volt szó,nem az én magánéletemről asszem
Szeki bácsinak.
Csilla megfertőzött.