Még nem haverral kiugrunk egy korongos scaniával, van egy rövid fuvarja olaszba Remélem időben érkezünk
31 reggel már kavargatni akarom a húst az üstbe
Bár még a hó belezavarhat
Na császtok...
nem mert hazafele menni mert hogy az asszonya meg öli mentünk vele orditás visitás,ráadásul céges auto tök aranyos volt a kár okozó cimbi olyanokat mondott hogy már az ideges haver is röhögte pl;az enyém jobban összetört bameg de maradjatok már mert az asszony meg öl
na irány utánna......a város előtt utól is értuk a cimbi dudál mögötte de semi reakció na gondoltam elé vágok és keresztbe állok előtte igy is történt meg állt a kocsi ki ugrok,na mondom elő veszem a csávót erre kiszál 1 másik cimbi hót matt részegen de fullon na bazmeg mondom te vagy az az állat ámokfutó?me mivan kérdezi? mondom neki hopgy totálkáros a kocsid eleje a havernak meg a hátulja bele hajtottál állat a hidon parkoló kocsiba ü.üü.üüü nem vette észre jön a válasz na mondom hogy mindenki jól járjon ,menjünk haza hogy ne lásson senki és irjatok betétlapot,mert ha ide rendőrt hivunk a jogsid ugrott
nem is meséltem hogy jártunk ma jövök haza Szekitől már majdnem othol vagyunk,mikor a fő uton jön velünk szembe 1 fehér auto a mi sávunkba dulálok .......szépen le huzódik de látom az eleje össze van törve kérdezi az asszony hogy igy lehet e közlekedni?mondom elvileg nem alig hogy el hadjuk az autót jön a cimbi.........meglát,fékez,visszatolatunk,azt hittem benya kell neki kérdezi hogy nem láttam e 1 fehér törött autót?mondom de majdnem belém jött mondja hogy belé bele is ment és el hajtott
31 reggel már kavargatni akarom a húst az üstbe
Bár még a hó belezavarhat
Na császtok...
vigyed a pörzsölőt is!
Talán akkor köszön!